Το κορίτσι γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα, αλλά κατοικούσε στα Ιωάννινα μαζί με τη μητέρα της. Φορούσε σιδεράκια και επισκέφθηκε τον οδοντίατρο της στους Αγίους Σαράντα για να την δει. Αμέσως μετά, κι ενώ βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της μέσα ταξί για να μεταβούν στο λεωφορείο και να επιστρέψουν στα Ιωάννινα, παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στους Αγίους Σαράντα, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, η 15χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή. Όμως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον αλβανικό Τύπο, η νεκροτομή έδειξε εσωτερική αιμορραγία.
Από την άλλη, έκπληξη προκαλεί η αντίδραση του πατέρα,  ο οποίος ζητά να γίνει εκ νέου νεκροψία, ενώ παράλληλα απαγόρευσε στην μητέρα της να τελέσει την κηδεία του άτυχου κοριτσιού στα Γιάννενα.
Όπως ανέφερε ο ίδιος στο oranewstv, ο οποίος είχε να δει το παιδί του 10 χρόνια, αφού είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, όταν πήγε στο νεκροτομείο για να δει τη σορό της κόρης του διέκρινε κάποια σημάδια στο κορμί της.
«Είδα το κορίτσι μου σε μία πολύ περίεργη κατάσταση. Η μητέρα της ήθελε να την πάρει και να την θάψει στα Γιάννενα, εγώ όμως δεν θα το επιτρέψω, θέλω να γίνει εκ νέου νεκροψία και σε αυτό είμαι αμετάκλητος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Υποψιάζομαι πως κάτι άλλο έχει συμβεί», αφήνοντας αιχμές για άτομο από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του.