Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έκτατη Είδηση: Επαναφορά της σύνταξης σε 23.000 ανασφάλιστους υπερήλικες από την 1 Ιουνίου

Με εντολή Σαμαρά!
Στους 23.000 οι δικαιούχοι.
Από την 1η Ιουνίου αναμένεται η επαναφορά της σύνταξης για τους ανασφάλιστους υπερήλικες, όπως αποκάλυψε ο διοικητής του ΟΓΑ.


Ο κ. Βεργίνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι δεν είναι προεκλογική είδηση. Σύμφωνα με τον κ. Βεργίνη η επαναφορά της σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες είναι μέτρο με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. 

Ο αριθμός των δικαιούχων ανέρχεται στις 23.000 και το ποσό αγγίζει τα 360 ευρώ.

21 σχόλια:

  1. Μία από τα ίδια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχει κουράσει το θέμα με όλους αυτούς πού εγκληματήσανε κατά των υπερήλικων Βορειοηπειρωτών σ'αυτους πού δεν είχαν στον ήλιο μύρα.Τέλος στα προεκλογικά SPOTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ? ΔΩΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ? ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ? ΔΩΣΤΕ ΑΓΚΥΚΛΙΟ ....ΑΛΛΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ? ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ....ΘΑ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ? ΣΕ ΠΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ? ΣΕ ΖΩΑ...ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ , ΠΟΤΕ ΦΗΦΙΣΤΙΚΕ ? ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΙΣΟΣ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ...ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ...ΔΕΝ ΥΠΟΚΗΠΤΟΥΜΕ ....ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΑΛΛΑΔΙΤΙΚΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ , ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΨΗΧΗ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ...ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του Σαμαρά
    χωρίς την ΤΡΟΙΚΑ?? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πραγματικά χωρίς την Νομοθεσία καθώς και χωρίς την ψήφιση στη Βουλή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσοι γραφετε σχολια μεχρι τωρα.βγαλτε φαρμακι να ησυχασουμε.βγαλτε, βγαλτε.να δουμε τι αλλο θα πειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε 11:14 εσύ δεν καταλαβαίνεις την κοροϊδία πού μας κάνουν; Μέχρι πότε πιά; Ξυπνήστε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο ευχαριστώ στο Σαμαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν δεν είναι προεκλογικό τέχνασμα η ανακοίνωση του κυρίου Βεργινη στον ΑΝΤ1 τότε τι άλλο είναι? Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να δοθούν οι συντάξεις τόσο εύκολα και τόσο απλά , « με εντολή Σαμαρά» - έχει καταντήσει ανέκδοτο ….μόνο με εξαγγελίες και ανακοινώσεις. Εάν έλεγε π.χ από Σεπτέμβρη τότε ίσως να τον πιστέψουμε διότι υπάρχει το χρονικό περιθώριο και για συζήτηση του θέματος ( με την τρόικα ,και έγκριση από την τρόικα) και για την ψήφιση τις τροπολογίας – αλλαγή του νόμου από την βουλή. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση …πάρα μόνο υποσχέσεις ….από πολλούς και κατά διαστήματα … οι οποίες μόνο προς άγρα ψήφων γίνονται. Προς τον « Ανώνυμος23 Μαΐ 2014 - 11:14:00 π.μ.» δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου που είδες το φαρμάκι ? Σας ενοχλεί που δεν τρώμε κουτόχορτο και δεν μασάμε εύκολα τις ψευτιές σας? Έχεις να μας πεις κάτι τεκμηριωμένο? ..αλλιώς μούγκα κομματόσκυλο ….άβουλο και παράσιτο πλάσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα ? Πριν μια εβδομάδα ..στην Θεσσαλονίκη δεν είπε ο Σαμαράς ότι μας σκέπτεται κάθε βράδυ ( εδώ γελάμε )….και ότι αναγνωρίζει την αδικία …αλλά οι συντάξεις θα δοθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=f2s_zq7i_gh_wk%3d


    Επιστροφή της σύνταξης ανασφάλιστων υπερήλικων σε 23.000 περίπου Βορειοηπειρώτες και Ποντίους..... Συγκεκριμένα ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης ανακοίνωσε μέσα απο πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την επιστροφή της σύνταξης ανασφάλιστων υπερήλικων σε 23.000 περίπου δικαιούχους . Η σύνταξη ανασφάλιστων υπερήλικων είχε διακοπεί μετά την αλλαγή των κριτηρίων που είχε θεσπιστεί και έθετε την προϋπόθεση οι δικαιούχοι να κατοικούν στην Ελλάδα πάνω από 20 χρόνια και να μην λαμβάνουν οποιοδήποτε ποσό ως σύνταξη από άλλη χώρα. Η σύνταξη υπερήλικων ανασφάλιστων των 360 ευρώ σύνταξη, η οποία διακόπηκε αφορούσε ομογενείς και κυρίως παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση και ομογενείς από την Αλβανία . Έτσι ένας ομογενής που έπαιρνε σύνταξη από την Αλβανία ακόμη και 50 ευρώ έχανε το ποσό των 360 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον νόμο η την τροπολογία με την αλλαγή κριτηρίων για να την δικαιούνται την σύνταξη τα γερόντια την έχεις? ...κάνε μιαν ανάρτηση ... αλλιώς μην παίζεις με ψυχές ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

      Διαγραφή
    2. Τι μας λες!!!!!!! άλλαξε ο νόμος και δεν το πήραμε χαμπάρι? .... ότι το είπε στον ΑΝΤ1 σημαίνει και ότι ισχύει?

      Διαγραφή
  11. ειχε πει και κατι αλλο, οτι το εχει αναλαβει προσωπικα και θα το λυσει το θεμα...καιρος δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. de sas ta elega ego. o telis anangase ton andoni kai nasou epanerxete isyntaksi stis gries kai sta gerontia
    eipen o telis i to taktopoiis to thema i alios paretoume
    kai etsi o antonis ypekipse

    evge sto aksio tekno tou vourkou
    tora oloi deksioi aristeroi kentrooi komounistes fasistes oloi afton tha psifisoume
    grushte bashkuar reth partise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ανακοίνωση δείχνει τον πανικό που έχει η συγκυβέρνηση ….η κρυφές δημοσκοπήσεις μάλλον δείχνουν κατάρρευση …αλλιώς δεν εξηγείται …έχουν ανάγκη απ’ότι φαίνεται και τους ελάχιστους ψήφους για να μπορέσουν να σταθούν …. Γιατί να σας πιστέψουμε ? …ας το κάνατε πριν ένα μήνα….. εάν βλέπαμε 1 Μαΐου τους άδειους λογαριασμούς των παππούδων μας πιστωμένους με το ποσό του πενιχρού βοηθήματος, τότε ίσως σας πιστεύαμε …. και ίσως σας δίναμε κάτι ( από φιλότιμο και μόνο , διότι δεν το αξίζετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Gia na doume kai ti allo tha akousoume perimenoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re palikaria mhn tsimpate san psaria .ksafnika meta apo 25 xronia giname oli ipopsifii ke den simazebete...poy albanoys mas anevazane ke mas katevazane .ta arx......ia toy kerata .psomi ke kremidi tha fame ke saftoys oyte moyntza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον βασανιζαν οι τυψεις ,για το κακο που εκαναι στα γερονντια,οι νυχτες βασανηστυκιες ,πειραι την αποφαση ο ανθροπος και λυτροθηκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε 8 μερες θα δωθούν οι συνταξεις, Στην Ελλάδα που χρειάζονται 8 εβδομάδες για να πάει ένας φάκελος από τον 1ο όροφο στο 2ο, με εντολή Σαμαρά θα επιστρέψουν οι συντάξεις. Χωρις καμία αναφορά σε κριτήρια και προυποθέσεις. Το Νοέμβριο ζητάγε την επαναφορά συντάξεων σε 62000 ανασφάλιστους τωρα γιατί γίναν 23000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο αγαπητοι Βορειοηπειρωτες που δεν μασατε στις ψευτικες προεκλογικες υποσχεσεις!!"!Με εντολη Σαμαρα..εχει καταντησει ανεκδοτο...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ..ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,παιδιά,μας έχει στην καρδιά του, μας σκέφτεται συνέχειά,τι αγάπη και αυτή.....................????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή