Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Η περιπετειώδης ζωή της Βορειοηπειρώτισσας καλλονής

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Η περιπετειώδης ζωή της κας ΣταθοκωστοπούλουΜε lear jet, διαμάντια, κόκκινα τριαντάφυλλα και εξωτικούς προορισμούς είναι πασπαλισμένη η ζωή του πρώην μοντέλου που ξεκίνησε δειλά-δειλά στη showbiz από τον διαγωνισμό Playmate και βρέθηκε στα πολυτελή σαλόνια και τα ρετιρέ της ευζωίας ως σύντροφος-τρόπαιο ισχυρών ανδρών που την έκαναν να ζήσει στην πραγματικότητα το παραμύθι της Σταχτοπούτας με το γοβάκι Louboutin

Για κορίτσια όπως η Αλεξάνδρα Λοΐζου (κόρη της γνωστής τραγουδίστριας δημοτικών τραγουδιών Δήμητρας Γραβάνη από το Βαγγαλιάτι) ελάχιστη σημασία έχει η αφετηρία της ενήλικης κούρσας με προορισμό την πραγματοποίηση των προσωπικών ονείρων και φιλοδοξιών. Αντιθέτως, εκείνα που μετράνε είναι το περιπετειώδες ταξίδι, η εναλλαγή εμπειριών και εικόνων, οι γνωριμίες, οι έρωτες, οι απολαύσεις της καλής ζωής. Και από αυτά είχε κάμποσα η ζωή της ψηλόλιγνης γαλανομάτας που συστήθηκε σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω του διαγωνισμού Playmate και κατέκτησε τα ρετιρέ της ευζωίας μέσα από σημαντικές σχέσεις και θυελλώδεις έρωτες. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου, ένα ανήσυχο και φιλόδοξο κορίτσι που αγαπά την καλή ζωή και την αναγνώριση, ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος (η ίδια στις προσωπικές της πληροφορίες στο Facebook δηλώνει ότι έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) έχοντας ως αντικείμενο δουλειάς το κοινωνικό ρεπορτάζ στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Ciao». 





Με τον φίλο της, σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Μανιάτη πάνω σε αμέτρητα μπουκάλια σαμπάνιας 

Οι σωματικές της αναλογίες, το λάγνο βλέμμα της, ο θαυμασμός των αρσενικών και, φυσικά, η ανάγκη της να προβάλει τα προσόντα της σε ένα ευρύτερο κοινό πέραν του στενού της κοινωνικού περίγυρου θα την οδηγήσουν στο μόντελινγκ και στην πόρτα του διαγωνισμού Playmate. Αν και δεν κατάφερε να αποκτήσει κάποιον τίτλο, αποχωρώντας από τη διοργάνωση χωρίς στέμμα και αυτοκίνητο, πρόλαβε να κάνει αίσθηση με το σέξι ταμπεραμέντο της. Από τότε λοιπόν αρχίζει η πορεία στα κοσμοπολίτικα σαλόνια  που δεν άφησε καθόλου αδιάφορους τους εραστές του ωραίου φύλου - αυτά που πάντα αποτελούσαν αγαπημένο ονειρικό καταφύγιο για μια σύγχρονη Σταχτοπούτα της εγχώριας πλην μπανάλ showbiz. Το ξανθό και ενίοτε απαιτητικό με τις απολαύσεις της ζωής μοντέλο αγαπά τα ταξίδια, τα πανάκριβα κοσμικά στέκια του κόσμου και φυσικά τη χλιδή στην οποία αφήνεται παραδομένη να ζει ως το μεδούλι. Σαμπάνιες, κοσμοπολίτικοι προορισμοί όπως η Ιμπιζα, το Παρίσι, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι, shopping και πάρτυ βρίσκονται στην καθημερινή της ατζέντα. 



Το τατουάζ λέει: «Μόνο ο Θεός με κρίνει» 

Ο Τύπος κάνει λόγο για μια θυελλώδη προσωπική ζωή η οποία ενίοτε συνδέεται με αναγνωρίσιμους συντρόφους που υποκύπτουν στα θέλγητρά της και ζουν μαζί το όνειρο, μόνο που στο τέλος η σχέση λήγει άδοξα όπως συμβαίνει στην ταινία «Η νύφη το ’σκασε». Εντυπα της εποχής τής χρεώνουν ως πρώτο δεσμό τον Δημήτρη Τρούπη, νεαρό τραγουδιστή και γιο του πρώην συζύγου της Αντζελας Δημητρίου, Γιώργου Τρούπη, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων. Οταν χωρίσουν, η γνωριμία και στη συνέχεια η σύντομη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά θα είναι η αιτία για νέο γύρο δημοσιευμάτων, αφού το ζευγάρι προσφέρει κάποια τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ, ασχέτως αν η ίδια για καιρό επιμένει στην άποψη ότι αυτό που τους συνέδεε ήταν περισσότερο μια γνήσια φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας παρά μια τρυφερή ερωτική σχέση - γι’ αυτό άλλωστε και παραμένουν φίλοι. Επειτα ήρθε στη ζωή της ένας έρωτας που κατάφερε να της δώσει ό,τι δεν πέτυχε η ίδια με τη συμμετοχή της στα Playmate, να γίνει δηλαδή γνωστή στο πανελλήνιο. Ο λόγος για τη σχέση της με τον πάμπλουτο έμπορο διαμαντιών Γουόλτερ Χένινγκ, ο οποίος όχι μόνο της πρόσφερε απλόχερα διαμάντια πολλών καρατίων, αλλά τη μύησε συγχρόνως στα μυστικά της μεγάλης, της παραμυθένιας ζωής. 



Μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο την ημέρα του γάμου τους

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου έμαθε τις πτήσεις με lear jet, τις διακοπές σε εξωτικά μέρη με τους κοσμοπολίτες θαμώνες και να συχνάζει στα ακριβότερα στέκια του κόσμου. Ολα αυτά τα διατυμπάνιζε με παρρησία μέσω φωτογραφιών τις οποίες φρόντιζε να διοχετεύει συχνά πυκνά στον Τύπο μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media. Μπουκάλια από συλλεκτικές σαμπάνιες Μοet άνοιγαν με θόρυβο στο πέρασμά της και η ίδια ρούφαγε τους χυμούς της πολυτέλειας ζώντας μεταξύ Νοτίου Αφρικής και Αθήνας. Οποτε δεν συμμετείχε σε κάποια φωτογράφηση σε συνεργασία συνήθως με τον κολλητό της φίλο και σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Μανιάτη, η Αλεξάνδρα έπαιρνε ανάσες χλιδής στην παραμυθένια έπαυλη του συντρόφου της στο Κέιπ Τάουν. 




Με τον πρώην σύντροφό της και βασιλιά των διαμαντιών στη Νότια Αφρική Γουόλτερ Χένινγκ 

Ενα μονόπετρο πολλών καρατίων κοσμούσε το χέρι της κι εκείνη πρόβαρε νυφικά υψηλής ραπτικής πότε του Μιχάλη Μανιάτη και πότε της ιέρειας της μόδας Βέρα Γουάνγκ. H νύφη, όμως, και πάλι το ’σκασε κι έτσι η Αλεξάνδρα Λοΐζου βρέθηκε και για μια ακόμη φορά μόνη. Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ, αφού εφημερίδες και περιοδικά επέμεναν ότι την καρδιά της κέρδισε και πάλι ένας μπαλαδόρος -και μάλιστα σταρ στη γειτονική Τουρκία- ο άσος της Φενέρμπαχτσε, Σελτσούκ Σαχίν. Ο Τύπος αναφέρεται στη σχέση μεταξύ της Ελληνίδας και του Τούρκου χρησιμοποιώντας τίτλους από σχετικές σαπουνόπερες που προβάλλει η ελληνική TV εκείνη την εποχή, όπως «Τα σύνορα της αγάπης». Πότε εκείνη πάει στο γήπεδο για να τον θαυμάσει και πότε εκείνος έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου. Το ζευγάρι απολαμβάνει μια ζωή που βρίσκεται συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο της δημοσιότητας. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου μετατρέπεται ξαφνικά στο απόλυτο it girl του ελληνικού μόντελινγκ - άσχετα αν ελάχιστες είναι οι δουλειές της ως μοντέλου και πολύ περισσότερες οι φωτογραφίες της ως socialite.



Ο υπουργός, το Instagram και ο τίτλος της κυρίας Σταθοκωστοπούλου
Η Αλεξάνδρα Λοΐζου, όμορφη, φιλόδοξη και διψασμένη για τη μεγάλη ζωή που ξεπερνά κατά πολύ τις συνήθειες της μπανάλ αστικής τάξης, τρελαίνει τους fan της ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες πότε βρίσκεται καθισμένη πάνω σε ένα βουνό από άδεια μπουκάλια σαμπάνιας και πότε αγκαλιά με εκατό και πλέον κόκκινα τριαντάφυλλα. Αλλες φορές πάλι ποζάρει με το προκλητικό μαγιό της στη Μύκονο ή κάνοντας νάζια στον φακό σε ένα από τα πριβέ κλαμπ της Ιμπιζα. Το Instagram θα κατακλυστεί από τα luxury ενσταντανέ της και οι fan της θα την παρακολουθούν φανατικά εισβάλλοντας στα άδυτα της πεντάστερης μυθικής ζωής της - ακόμα και στην μπανιέρα της. Το νεαρό μοντέλο αναδεικνύεται από τη μια μέρα στην άλλη στο απόλυτο glamorous icon και ας μη συνάδουν όλα αυτά με την καριέρα της στην Ελλάδα, η οποία -η αλήθεια είναι- δεν έχει να επιδείξει και πολλά. Οταν πριν από τρία χρόνια θα εμφανιστεί σε επίσημο κάλεσμα που κάνει η οικογένεια Κουτσολιούτσου σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου στο πλάι νεαρού και άκρως προβεβλημένου υπουργού, κάποιοι κάνουν λόγο για τις υψηλές της διασυνδέσεις. «Ηταν Χριστούγεννα και το γεγονός ότι την επέλεξε ως συνοδό ένα τέτοιο πολιτικό πρόσωπο έκανε τα πηγαδάκια να πάρουν φωτιά και τις παραπολιτικές στήλες να υπονοήσουν διάφορα», αποκαλύπτει στο «thema people» αυτόπτης μάρτυς. «Οι δυο τους είχαν οικειότητα μεταξύ τους γι’ αυτό και κάποιοι βιάστηκαν να ντύσουν τον υπουργό γαμπρό», συνεχίζει. 




Με τους φίλους της στο Facebook μοιράζεται τη χαρά για τη νεο­αποκτηθείσα πανάκριβη Hermes


Μαζί δεν ξαναεμφανίστηκαν ποτέ. Επειτα από αρκετό καιρό ανέβασε στα social media μια σειρά φωτογραφιών δηλώνοντας τον έρωτά της με τον επιχειρηματία γνωστών νυχτερινών κέντρων Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ο διπλός γάμος, παρά τις όποιες αντιρρήσεις του στενού περιβάλλοντος του επιχειρηματία, δεν άργησε να έρθει -τον Ιούνιο με παπά και με κουμπάρο στα νότια προάστια και τον Σεπτέμβριο στην Ταϊλάνδη, όπου το ζευγάρι επανέλαβε τους όρκους αιώνιας πίστης με φόντο εξωτική παραλία. Ο πρώτος πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη με όλη τη δέουσα μεγαλοπρέπεια. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με αυτοκίνητο αντίκα, παράνυφος ήταν η γνωστή σεξοβόμβα Δήμητρα Αλεξανδράκη που έπιασε και την ανθοδέσμη, ενώ το γλέντι που ακολούθησε έγινε σε δημοφιλές στέκι στη Βούλα, ιδιοκτησίας του γαμπρού. Μια φιλία οκτώ μηνών είχε εξελιχθεί σε θυελλώδη σχέση που έκανε το «άτακτο» κορίτσι να βρει επιτέλους τον πρίγκιπα και το γοβάκι του. Σε πρόσφατο ταξίδι στο Ντουμπάι, με αφορμή τα γενέθλιά της, το ζευγάρι έζησε πριβέ ρομαντικές στιγμές σε περιβάλλον χλιδής και απόλυτης χαλάρωσης κάνοντας το όνειρο της Αλεξάνδρας Λοΐζου για μεγάλη ζωή πραγματικότητα - ή μάλλον καθημερινότητα.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ...........

    ΔΩΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΞΑΝΘΟ Μ.... ΜΑΝΑΡΙ

    Ποιος θα είναι ο επόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή