Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο μανιακός με το Καλάσνικοφ του Μικρολίμανου (Φωτογραφίες)

Σε κρησφύγετο στην Αθήνα είχε βρει καταφύγιο σύμφωνα με πληροφορίες ο μανιακός με το καλάσνικοφ που έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο.
Συμβαίνει τώρα: Συνελήφθη ο μανιακός με το Καλάσνικοφ του Μικρολίμανου (Φωτογραφίες)Ο 31χρονος Αλβανός, Αρμπερ Μπάκο, συνελήφθη κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος συννελήφθει κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο Γουδί, χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Το χρονικό της επιχείρησης
Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο και λίγο μετά τη μία με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν τον 31χρονο



Σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπήρξε αξιόπιστη πληροφορία στην Ασφάλεια που οδήγησε στα χνάρια του Αλβανού.
 Αμέσως σήμανε συναγερμός. Αρχικά η περιοχή παρακολουθήθηκε διακριτικά και όταν οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν πως ο Αλβανός βρισκόταν στο διαμέρισμα που είχε υποδειχθεί στην οδό Αγίας Λαύρας το κτήριο περικυκλώθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα πιάνοντας κυριολεκτικά στο ύπνο τον Αλβανό. Με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό.


Ήδη ο Αρμπερ Μπάκο που κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις.

Στη μια από αυτές στο Μεταξουργείο έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο μετά σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Αυτή την ώρα ο παρανοϊκός Αλβανός βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου