Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Ντούλε με Βενιζέλο στην Αθήνα. -Φεύγουμε από το Συνασπισμό αν εγκριθεί η νέα διοικητική διαίρεση


Η νέα διοικητική διαίρεση στην Αλβανία αποτέλεσε το επίκεντρο της συνομιλίας μεταξύ του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε και του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Ντούλες δήλωσε ότι στη συνάντηση τονίστηκε ότι πρέπει να σεβαστούν το κοινοτικό δίκαιο και οι ευρωπαϊκές πρακτικές. 



Επίσης έκανε ξεκάθαρο ότι εάν η αλβανική κυβέρνηση δεν αποσύρει το σχέδιο με τους 61 δήμους τότε θα φύγει από το συνασπισμό του Ράμα. «Ζητάμε οι μειονοτικές περιοχές, να μην διαχωριστούν, αλλά να είναι μαζί. Η Αλβανία να σεβαστεί τη χάρτα δικαίου γα τς μειονότητεςΕάν η κυβέρνηση δεν αποσυρθεί, και εγκρίνει τη νέα διοικητική διαίρεση εμείς φεύγουμε από το  συνασπισμό »- τόνισε ο Ντούλες. 

2 σχόλια:

  1. Οι τουρκοαρναουτοσκιπταροκαρακαξες αλβανοι ξέρουν τι κάνουν όπως έκαναν παντα, εκει που ηταν δύο φυλές και δεν ειχαν πότε κράτος και το μόνο που τους ανήκε ηταν οι σπηλιές στης αλπεις της βαλκανικές όταν αναμιχθεικαν και με αλλες φυλές όπως Ρωμαίοι -Έλληνες-Σλαβους -τουρκοκουρδοαραβομονγκολους τοτε αρχισαν να εχουν ρολο στην περιοχή τον Βαλκανίων,το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεχασαν την καταγωγη τον σπιλεανθρωπον και πουλάνε αυτα που μας κλέψανε .το θεμα ειναι τι θα γίνει δλδ στο ονομα της ειρηνικής γειτονιάς θα τους αφήσουμε να μας ρίχνουν σκατα στο φαΐ μας, να παρενοχλουν της οικογένειές μας γερόντια και νέους .λοιπόν οι λύση ειναι στο χέρι μας καποτε πρέπει να παρουμε αυτα που μας ανήκουν τωρα οχι οταν θα ειναι αργα.Βόρεια Ηπειρος γη Ελληνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ahhhhh ean den ixame to Dule ti tha ginomastan emeis......
    Eimai sigouros oti ean tha figei o Dules apo tin politiki skini i Voreiohpeiro tha teliosei
    Einai ayto to palikari pou mas krataei zontanous
    Ekane ena mikro lathos tora me tin diitiki dieresi... otan oli i Alvaniki politiki douleve gia ayto to thema, o Dules kimotan
    Ekane kai ena alo mikro lathos....den estrose kamia stratigiki apetiseon kai antimetopisis katastaseon
    Ala ta eftiakse ola meta me tis dilosis tou.....tous minise sto sintagmatiko tis Alvanias... kai me tin orea tou orologia
    AX Dule xoris esena ti tha ginoume emeis ???? kati mou thimizei ayto......

    ΑπάντησηΔιαγραφή