Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα αλβανικά ΜΜΕ για ότι συμβαίνει στη χώρα τους το σχετίζουν με τους έλληνες.

Στην Κορυτσά, αφαιρέθηκαν, καταστράφηκαν και εκλάπησαν αλβανικές σημαίες.
Η κυβερνητική πολιτική ενθαρρύνει το φιλελληνικό στοιχείο.
Κορυτσά - Χθες το βράδυ,  άγνωστοι έκλεψαν και κατέστρεψαν αλβανικές σημαίες, οι οποίες τοποθετήθηκαν στους δρόμους της πόλης της Κορυτσάς, προς τιμήν της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της χώρας. Αυτό ήθελαν τα αλβανικά ΜΜΕ να ξεσπαθώσουν για άλλη μια φορά εναντίον των ελλήνων . 
Διαβάστε παρακάτω τι γράφουν και με πόσο ευκολία κατηγορούν την Ελλάδα, αλλά και δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στην Κορυτσά υπήρχαν και υπάρχουν Έλληνες:

" Αυτό που συνέβηκε στην πόλη της Κορυτσάς παραμένει ένα σκοτεινό γεγονός, γιατί ακόμα και μετά από αυτή την επαίσχυντη πράξη, κανένας από τους τοπικούς φορείς δεν μπήκε στον κόπο να τιμωρήσει τουλάχιστον την πράξη. Το ίδιο συνέβη και με όλα τα πολιτικά κόμματα. Ενώ ο Δήμος Κορυτσάς  σύμφωνα με έγκυρες πηγές επιβεβαίωσε ότι οι σημαίες που έχουν καταστραφεί, κλαπεί, ή αφαιρεθεί  από τα μέρη όπου βρίσκονταν, θα αντικατασταθούν από άλλες. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό από τους  κρατικούς θεσμούς αν υπήρξε καμία αναφορά στην αστυνομία ή  εισαγγελεία για την εύρεση των δραστών.
Για τους κατοίκους της πόλης της Κορυτσάς, αυτές οι επαίσχυντες πράξεις έχουν τις ρίζες στην πολιτική της κυβέρνησης που επέτρεψε στην περιοχή της Κορυτσάς να καταστραφει το νεκροταφείο, να βγάλουν τα οστά από τους τάφους, (όπως συνέβηκε στους τάφους της Μπομποστίτσας), να χτιστούν μοναστήρια ( όπως στο χωριό Τσιφλίκι), προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί τα λείψανα των Ελλήνων στρατιωτών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί
οστά Ελλήνων στρατιωτών .
Σύμφωνα με τους κατοίκους, αν και στην Κορυτσά δεν υπήρχαν έλληνες η κυβερνητική πολιτική κατέστησε δυνατό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αλλάξουν την εθνικότητα, να ενθαρρύνει  φιλελληνικό στοιχείο και να δημιουργήσει τεχνητά μια τέτοια μειονότητα. Ήδη είναι σαφές, που την  οδήγησε τη χώρα και σε αυτή την περίπτωση την πόλη της Κορυτσάς αυτή η πολιτική.

Ως αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθείται ήδη μια χούφτα ανθρώπων έχουν το θάρρος να βεβηλώνουν το πιο ακριβό πράγμα των αλβανών , την εθνική αλβανική εθνική σημαία, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι μετά από τέτοιες πράξεις, θα παραμείνουν ατιμώρητοι από τη δικαιοσύνη. Είναι ακόμα ασαφές το πώς απέκτησαν αυτή την ασυλία. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου