Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

"Oι Έλληνες είναι άτιμοι", λένε, χωρίς ντροπή, οι σοσιαλιστές της Αλβανίας!

Απαράδεκτη πρόκληση... Μας κατηγορούν και ως ρατσιστές! Αντιδρούν στην υπογραφή συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα... 

Να σταματήσει τη συνεργασία μαζί τους το ελληνικό ΚΕΑΔ... 
Έχουν ξεφύγει οι σοσιαλιστές της Αλβανίας από κάθε όριο καλής γειτονίας με την Ελλάδα. Χαρακτηρίζουν, χωρίς ντροπή, τους Έλληνες άτιμους και καλούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας να μην υπογράψει τη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα. Το αλβανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα – PS, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας, Μπουγιάρ Νισάνι,  εξέφρασε τη δυσπιστία του
για πολιτικές λύσεις που δίδονται από την κυβέρνηση σε μια σειρά θεμάτων  της αλβανικής κοινωνίας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στη συζήτηση που γίνεται για μια νέα συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα της χώρας με την Ελλάδα. Ακόμη μας χαρακτηρίζουν ως "ρατσιστές" (ποιους; τους Ελληνες, που τους βοηθούν ποικολότροπα, χωρίς, βέβαια,να λείπουν τα μεμονωμένα περιστατικά εκμετάλλευσης)... Πρόκειται για θράσος. Αφορμή πήραν από το ανύπαρκτο ζήτημα των Τσάμηδων και την απαγόρευση διέλευσης στην Ελλάδα Αλβανού δημοσιογράφου. Με αυτές τις προϋποθέσεις το ελληνικό κόμμα ΚΕΑΔ επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα την πολιτική συνεργασία μαζί τους.   


katoci.com

2 σχόλια:

  1. ΚΟ-----ΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΡΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑ=---------ΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε διαχειριστή της κάτοψης μάλλον πρέπει να σε ενημέρωσει κάποιος ότι το ΚΕΑΔ δεν είναι ελληνικό κόμμα αλλά παναλβανικό και πολυπολιτισμικό, όπως είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος του στο συνέδρειο στα Τίρανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή