Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αλβανία: «Να τερματιστεί η παροχή, σαν τα βοοειδή, των αλβανίδων στους Σλάβους»


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από  το αναφερόμενο κόμμα έχει αποδειχθεί ότι «φέτος υπάρχουν 112 επίσημες αιτήσεις για γάμο σε γυναίκες από την Αλβανία και συγκεκριμένα από τις πόλεις, Τίρανα, Σκόδρα, Λέτζα, Ντίμπρα, Καβάιλα και Πούκε, με άνδρες από την περιοχή των Σκοπίων».

Η δήλωση της κίνησης «Κόκκινο Μαύρο» αναφέρει ότι « τα προβλήματα δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι τα κορίτσια είναι μικρής ηλικίας, αλλά ότι οι άνδρες οι οποίοι αιτούνται γυναίκες είναι μεγαλύτεροι κατά 40 χρόνια και επειδή αυτή η κατάσταση κρύβει  μια επιχείρηση με τα  κορίτσια της Αλβανίας έναντι χρημάτων, είναι σα να πουλάνε βοοειδή σε Σλάβους των Σκοπίων».

Και θα συνεχίσει:

«Η περιφρόνηση και η υποδούλωση των γυναικών της Αλβανίας που ανταλλάσσονται σαν τα βοοειδή στις Σερβο-Σλαβικές  οικογένειες θα τελειώσει με την απομάκρυνση της φιλο-σερβικής αλβανικής κυβέρνησης και της μη αλβανικής ηγεσίας της χώρας.

 Η είσοδος στη Βουλή της Κόκκινης και Μαύρης Συμμαχίας θα απελευθερώσει τις γυναίκες αυτές, καθώς, και το κοινωνικό σύνολο», αναφέρει η δήλωση της κίνησης αυτής.
--


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου