Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πήρε το παιδί του για να γλιτώσει τη δολοφονία;


Τουλάχιστον τρία ραντεβού είχε κλείσει με τους δολοφόνους του ο 35χρονος Φιλίπ Μεσάι, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, μαζί με τον μόλις 2 ετών γιο του, στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στην περιοχή της Μεσσήνης. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο 35χρονος από την Αλβανία πήγε στα ραντεβού που είχε με τον αρχηγό της συμμορίας και τους υποψήφιους εκτελεστές του μαζί με το δίχρονο αγοράκι του, σε μια προσπάθεια να «θολώσει» τα νερά και να αποτρέψει με τον τρόπο αυτόν την επικείμενη δολοφονία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ένας 20χρονος Ελληνας, ο οποίος ήταν παρών στη δολοφονία του 35χρονου Αλβανού, αρχικά έβαλαν το έντρομο παιδί στο αυτοκίνητο και τριγυρνούσαν στους δρόμους της Μεσσήνης, χωρίς να ξέρουν τι να το κάνουν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο σημείο όπου είχαν δολοφονήσει τον πατέρα του και δυστυχώς να βάλουν με οδυνηρό τρόπο τέρμα και στη ζωή του παιδιού.

Φως στα κίνητρα της άγριας δολοφονίας του δίχρονου αγοριού, το οποίο αποκεφάλισαν πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι λίγο πριν είχαν σκοτώσει τον πατέρα του, προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές στην Καλαμάτα. Οπως όλα δείχνουν πάντως, το κίνητρο ήταν οι αρχηγικές βλέψεις που είχε μέσα στη συμμορία το θύμα, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης να κανονίσει να τον βγάλουν από τη μέση.

Ο λόγος όμως για τον οποίο δεν εκτελέστηκε το συμβόλαιο τις δύο προηγούμενες φορές ήταν το γεγονός πως και στα δυο ραντεβού ο Μεσάι είχε εμφανιστεί έχοντας μαζί του και των δύο ετών γιο του. Το τρίτο όμως ραντεβού στο σπίτι του αρχηγού της συμμορίας ήταν και το μοιραίο, τόσο για τον Μεσάι όσο και για το βλαστάρι του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 20χρονος Ελληνας που συνόδευε τον Αλβανό εκτελεστή, αφού έφτασαν σε μια ερημική τοποθεσία κοντά σε μία από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, ο επαγγελματίας εκτελεστής πυροβόλησε με καραμπίνα τον Μεσάι και τον σκότωσε μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Οι δύο άντρες μπήκαν στο αυτοκίνητο μαζί με το έντρομο παιδί και έφυγαν από το σημείο.

Ομως το μεγάλο πρόβλημα ήταν τι θα κάνουν με το παιδί, το οποίο είχε δει όλη τη σκηνή του εγκλήματος. Την απόφαση πήρε ο Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεση του 20χρονου Ελληνα, τον υποχρέωσε να γυρίσει το αυτοκίνητο και να πάνε εκ νέου στο σημείο όπου είχαν σκοτώσει τον 35χρονο. Εκεί ο αδίστακτος Αλβανός εκτελεστής αποκεφάλισε το άτυχο αγοράκι.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου