Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ !



kl1 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ !Ο Έλληνας κλέφτης δουλεύει πλέον ασταμάτητα . Δεν ξεκουράζεται ούτε τις Κυριακές!
Προχτές Κυριακή λοιπόν οι αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου έπιασαν τον συμπατριώτη μας στα πράσα , να αποπειράται να κλέψει το σπίτι Αλβανέζας στην Κόρινθο.
Ανακρίνοντας τον 31χρονο δράστη οι αστυνομικοί έβγαλαν λαυράκι αφού προχώρησαν στην εξιχνίαση 6 ακόμα κλοπών και μιας ληστείας τις οποίες είχε διαπράξει πότε μόνος του πότε με τρεις ακόμα συνεργούς του με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα αδικήματα πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πέντε μέρες: Από 25 έως 29 10.2011.
Και οι έξι κλοπές είχαν πραγματοποιηθεί σε σπίτια της Κορίνθου ενώ η ληστεία σε βάρος υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης.
Σε εξέλιξη έρευνες των αρχών για την σύλληψη δραστών Ληστείας στην Κορινθία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (31-10-2011) το πρωί, στο Βέλο Κορινθίας, εισήλθαν σε σπίτι, όπου διαμένουν ένας (1) 35χρονος ημεδαπός και μία (1) 21χρονη ημεδαπή, και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν κοσμήματα, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή ενώ στην συνέχεια διέφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας Βραχατίου.
http://www.sfedona.gr

1 σχόλιο:

  1. καιροσ ιτανε εχει ο κεροσ γυρισματα. θα φαη ο ανθρωπος τον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή