Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση προέδρου Κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA με Βορειοηπειρώτες στην Αθήνα. Σίγουρη η νίκη του Χρηστάκη για την προεδρεία.

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, ο πρόεδρος του Κόμματος «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», Χρηστάκης Κίτσιος,  προτίμησε να ταξιδέψει και να παραβρεθεί στην Αθήνα σε συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές του νέου Κόμματος ΕΕΜΜ-MEGA .
 Στην τρίωρη ομιλία-συζήτηση ανέλυσε τη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος από την ημέρα ίδρυσής του, το έργο που έγινε, η μάχη για τις τοπικές εκλογές,  αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη λασπολογία που εξαπέλυσαν το ΚΕΑΔ, αλλά και ο εθνικός κορμός.
Στην πορεία αναφέρθηκε στην απογραφή πληθυσμού και στις συναντήσεις που είχε με έλληνες στην Κορυτσά και στη Νάρτα, αλλά δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική όσο αναφορά στην αδράνεια τους για την ενημέρωση του κόσμου,  την καθυστέρηση λήψης απόφασης για τη συμμετοχή στην απογραφή.
Το τρίτο και σημαντικότερο σκέλος της συζήτησης εστιάστηκε γύρω από τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου 2011 που θα διεξαχθούν σε όλη την επικράτεια, αλλά και στο εξωτερικό:
Για την εκλογή του  Πρόεδρου από τη βάση οι υποψηφιότητες έληξαν χθες και είναι τρεις:
 Χρηστάκης Κίτσιος-Άγιοι Σαράντα, Δημήτρης Μεϊντής. – Πωγώνι, Δημήτρης Κώτσιας- Δρόπολη Αργυρόκαστρο. (ο Κώστας Μπάρκας, άγνωστο γιατί, δεν υπέβαλε υποψηφιότητα).
 Για  το Εθνικό Συμβούλιο του Κόμματος οι εκπρόσωποι για πρώτη φορά θα εκλεχτούν άμεσα από τους ψηφοφόρους της οικείας εκλογικής περιφέρειας, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε σύλλογο όπου υπάρχει Βορειοηπειρώτης και οργάνωση.   Τις εκλογές διαχειρίζεται αποκλειστικά η επταμελή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε στο πρώτο Συνέδριο του Κόμματος.
Κάλπη θα στηθεί στην Αθήνα και επρόκειτο να γίνει το ίδιο και στην περιφέρεια, γι αυτό όποιος νοιάζεται και ενδιαφέρεται μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στην οργανωτική επιτροπή εκλογών στην Αθήνα.
Στο τέλος και ο κ. Κίτσιος, αλλά και ο Γιώργος Στέργιος- Υπεύθυνος Κόμματος στην Αθήνα,  τόνισαν την ανάγκη συσπείρωσης των Βορειοηπειρωτών, την καθαρή και ειλικρινή γλώσσα που πρέπει να μιλάνε οι πολιτικοί Βορειοηπειρώτες μαζί τους καθώς κι ότι ήρθε η ώρα οι Βορειοηπειρώτες να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό στον τόπο τους .

3 σχόλια:

  1. αν παει καλα το Μεγκα, βλεπω το ΝΤΟΥΛΕ να μενει μονος του σαν ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To mega 8a bgei pio enisxymeno apo pote,mporei na ekane lathi stis topikes ekloges, alla i apeiria, o ligos xronos, i afelia merikwn, i ypertati aisiodoksia, xwris na yolgizoun tin alepou ntoule...8a tous gini ma8ima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΠΑΙΔΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή