Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ανθυπαστυνόμος δολοφόνησε την σύντροφό του, μια 49χρονη ομογενή από την Αλβανία

Σκηνοθέτησε τροχαίο για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες
Ανθυπαστυνόμος δολοφόνησε την σύντροφό τουΟι διαφορές που είχαν οδήγησε, όπως παραδέχτηκε τελικά στους συναδέλφους του, έναν 32χρονο ανθυπαστυνόμο που υπηρετεί στη Βουλή να σκοτώσει μια 49χρονη, ομογενή από την Αλβανία, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί νεκρή σε αγροτικό δρόμο στη ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου.


Την είχαν αναζητήσει τα παιδιά της καθώς είχαν χάσει τα ίχνη της και αρχικά υπήρξε η εκτίμηση πως είχε πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος με εγκατάλειψη.


Ωστόσο με βάση το σημείο που βρέθηκε το πτώμα και η θέση που είχε το σώμα έκανε εξ αρχής τους αστυνομικούς να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.


Την Κυριακή εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θήβας ο ανθυπαστυνόμος και αποκάλυψε στους συναδέλφους του πως αυτός κρύβεται πίσω από το θάνατο της γυναίκας.


Όπως τους είπε, αργά το βράδυ της Πέμπτης είχαν έντονη λογομαχία με το θύμα μέσα σε αυτοκίνητο του στην περιοχή του Αυλώνα κατά την διάρκεια της οποίας χρησιμοποιώντας το μπουφάν της, της έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.


Στη συνέχεια με το όχημα την μετέφερε στο Σχηματάρι και όταν αντιλήφθηκε πως η 49χρονη είχε εκπνεύσει, την μετέφερε και την εγκατέλειψε στο σημείο που αυτή βρέθηκε και υπήρχαν «ίχνη» τροχαίου δυστυχήματος.


Ο ίδιος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αρχικά υποστήριξε στους συναδέλφους του πως ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν αντιλήφθηκε πως κατά την διαφυγή του πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το πτώμα της γυναίκας.


Ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο ανθυπαστυνόμος να κτύπησε με το αυτοκίνητο την άτυχη γυναίκα είτε για να «σκηνοθετήσει» τροχαίο δυστύχημα και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες είτε για να την σκοτώσει σε περίπτωση που δεν είχε συμβεί αυτό λόγω ασφυξίας.


Πάντως απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου της 49χρονης – εάν δηλαδή οφείλεται σε ασφυξία ή στο τροχαίο δυστύχημα – αναμένεται να δοθούν σήμερα από την ιατροδικαστική εξέταση.


Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.


ΤΟ ΒΗΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου