Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Φοινικαίων Λεωνίδας Χρήστου ξεκίνησε τα έργα στα χωριά.


Ο Δήμαρχος Φοινίκης τηρώντας τη δέσμευσή του ξεκίνησε και υλοποιεί έργα στα χωριά του Δήμου. Πρώτο έργο υλοποιείται στο χωριό Πλάκα όπου χθες παραβρέθηκε ο ίδιος ο δήμαρχος να επιβλέψει μόνος του τις εργασίες.
Ο δρόμος που πάει στην εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στρώθηκε με μπετόν. Ο Δήμαρχος τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις, γι’ αυτό μαζί με το σύμβουλο από την Πλάκα κ. Χρήστο Γιωργάκη παραβρέθηκαν επί τόπου στο έργο. 
Επίσης ο δήμαρχος υποσχέθηκε για φωτισμό κατά μήκος του δρόμου και της πλατείας. Παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ – MEGA κ. Χρηστάκης Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ΕΕΜΜ – MEGA Ρολάνδος Βασίλης, ο μηχανικός Σταύρος Παππάς, ο συντονιστής της επαρχίας Λιβαδειάς και επιχειρηματίας Ηλίας Καλυβιώτης, οι σύμβουλοι του Δήμου Χρήστος Τσέκος και Θεοφάνης Καλυβιώτης. Τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος θα συνεχίσει τις εργασίες οι οποίες θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλα χωριά του Δήμου και δέσμευση του δημάρχου είναι να πέσουν πολλά κυβικά μπετόν στους δρόμους και να φωτιστούν κεντρικά όλα τα χωριά.