Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γ. Μπουτάρης ζητά ανθρωπιστική βοήθεια για την… Αλβανία

Μπουτάρης: Υποτιμητικό να υπάρχει υφυπουργείο για τη Βόρεια ΕλλάδαΜετά τις δηλώσεις του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης ότι καλώς κλείνουν τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και καλώς δίνεται η ιθαγένεια στους αλλοδαπούς τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τους Αλβανούς.

Την ανάγκη για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στον αλβανικό λαό, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως είπε ο κ.Μπουτάρης, θα πρέπει να κινητοποιηθούν οι φορείς και οι οργανώσεις, για να συγκεντρωθούν τα αγαθά που απαιτούνται για να βοηθηθεί ο γειτονικός λαός της Αλβανίας.
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλύψω Γούλα, ο δήμος Θεσσαλονίκης ήδη έκανε τις απαραίτητες επαφές με χορηγούς και εταιρίες που μπορούν να προσφέρουν τα τρόφιμα.
Ίσως μελλοντικά αφού λύσει όλα τα προβλήματα του τρίτου κόσμου, της Νότιας Αμερικής, της Ανταρκτικής, των Εσκιμώων και των ιθαγενών του Αμαζονίου ίσως ασχοληθεί και με την Ελλάδα και τον Έλληνα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Τι Μουτάρη τι π@π@ρι
    Από το πέος με γυαλιά φτάσαμε στο πεός με σκουλαρίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάζεψε και βοηθά τους δικούς σου και μετά τους γείτονες.πρώτα πατριωτισμό και μετά διεθνοπατριωτισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή