Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Καταρρέει η σκευωρία των ΑΝΕΛ – Αλβανικής υπηκοότητας ο Σούκουρας που επικαλούνται οι Καμμένος και Ξουλίδου

Καμμένος: Αυτός προσέφερε 3 εκατ. στην Ξουλίδου για να ψηφίσει για ΠτΔΑλβανικής υπηκοότητας και άσχετος με τη Νέα Δημοκρατία (!) είναι ο Γιώργος Σούκουρας, το όνομα του οποίου επικαλέσθηκαν οι Καμμένος και Ξουλίδου ως το πρόσωπο που προσπάθησε μέσω…facebook να «δωροδοκήσει» τη βουλευτίνα για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας κόντρα στη «γραμμή» του κόμματός της.

Απ΄το πρωί ο ίδιος ο Σούκουρας σε ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχθηκε ότι δεν είναι μέλος της ΝΔ (πόσω μάλλον πρόεδρος τοπικής οργάνωσης του κόμματος, όπως ισχυρίζονται οι ΑΝΕΛ), ούτε έχει σχέση με στελέχη της κυβέρνησης!
Η αλήθεια, την οποία εύκολα προσπέρασαν τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όσο και η καταγγέλουσα την «απόπειρα εξαγοράς» κυρία Σταυρούλα Τσουλίδου, είναι ότι ο κύριος Σούκουρας έχει αλβανικό διαβατήριο, δεν ψηφίζει στις εκλογές, δεν είναι ψηφοφόρος της ΝΔ και προφανέστατα (η διεξαγόμενη ανάκριση θα το δείξει) «έπαιζε» με τη…θεολόγο βουλευτίνα στο facebook, όπου και οι δυό έχουν προφίλ…
Αν όλα όσα αποκαλύπτονται τώρα προστεθούν στο «ξεκατίνιασμα» μεταξύ των πρώην και των νύν βουλευτών των ΑΝΕΛ στα τηλεοπτικά παράθυρα, αντιλαμβάνεται κανείς σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται το κόμμα του κ. Καμμένου και για ποιο λόγο επιμένουν να κατηγορούν με ευκολία για…χρηματισμό, όλους όσοι δεν ανέχονται να γίνουν «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Προεδρικής Εκλογής.
Να θυμίσουμε ότι το ζήτημα «περί κουμπαρά» είχε ανοίξει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η Kontranews-το αδελφάκι της «Αυριανής»-το έκανε «σημαία» ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, κι όταν ο εισαγγελέας έβαλε το θέμα στο αρχείο επειδή δεν υπήρξε κανένα στοιχείο, ήλθαν οι «καταγγελίες» Καμμένου και Ξουλίδου για να συνεχισθεί ο…ντόρος!

8 σχόλια:

  1. Αυτοί είσαστε! Νομίζετε ότι τρώμε χόρτα! Καμιά διαφορά δεν έχετε από τους Αλβανούς. Σας έχουμε πάρει είδηση. Γλύψτε τους Εθνοποροδότες το ξέρετε παρα πολύ καλά αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν νομίζουμε οτι τρώτε χόρτα....ντενεκέ ξεγάνωτε... τρώτε βλίτα . Το χωριό καίγεται και το νινί χτενίζεται.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ανωνυμο 9:20 ....«Για εμάς, όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η μουσουλμανική, η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς και ως πρώην Υπουργός Πολιτισμού είμαι σε θέση να επαναλάβω πως...
      η αναστήλωση και η προβολή των οθωμανικών και μουσουλμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όχι μόνο για την πολιτιστική πολιτική μας και την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία μας»
      Αυτή είναι η δήλωση του Ελληνα (;) ΥΠΕΞ στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5.
      http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/11/blog-post_368.html#more ....
      κ εσείς από τους τούρκους .

      Διαγραφή
  2. Έχει ενδιαφέρον όταν ένα blog με όνομα "Νεα της Βορειου Ηπείρου" αποδέχεται τον όρο "Αλβανός" για Βόρειοηπειρώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι όσοι έχουν καταλάβει το απομεινάρι του μεγάλου κόμματος της ΝΔ δεν έχουν σχέση μ' αυτή, δεν είνα μόνο ο Σούκουρας. Τώρα πως ένας Βορειοηπειρώτης έτσι απλά κατονομάζεται Αλβανός μόνο και μόνο για να εδραιωθεί μια επιχειρηματολογία της πλάκας, έτσι για να έχουμε να λέμε, αυτό είναι όντως άξιον απορίας από ένα blog με όνομα "Νεα της Βορειου Ηπείρου", όπως σωστά παρατήρησε άλλος σχολιαστής προηγούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Ήταν από τους πρώτους στις εκδηλώσεις του κ. Μηταράκη και συνεργάτης του ο κύριος αυτός», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στον άνθρωπο που φέρεται να προσέφερε χρηματικό ποσό στη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Στ. Ξουλίδου προκειμένου να αποχωρήσει από το κόμμα και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να ζητήσει άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της κα. Ξουλίδου και σημείωσε: «Μπείτε τώρα στη σελίδα του κ. Μηταράκη και δείτε ποιος είναι επικεφαλής της εκδήλωσης π.χ. για την κοπή της πίτας του γραφείου του. Θα δείτε ότι είναι ο πρώτος με κοινή αποδοχή και των δύο. Δείτε αναρτήσεις που κάνει αυτός ο κύριος σε υπουργούς, σε σελίδες υπουργών. Θα δώσουμε και άλλα στοιχεία στη δικαιοσύνη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή ρε Αλβάνογλου είναι η δήλωση του ομόλογού σου Τούρκογλου. Μισείτε κάθε τι Ελληνικό! Αει συχτίρι Αλβανάρια πολύ ασχολήθηκα μαζί σας.
    ΠΩΓΩΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή