Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Το Σερβία-Αλβανία ξαναπαίζεται σε ουδέτερο γήπεδο!

Εφημερίδα του Βελιγραδίου αποκαλύπτει πως ο αγώνας της Σερβίας με την Αλβανία θα ξαναγίνει κεκλεισμένων των θυρών σε ουδέτερο γήπεδο. 
Η αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 διεκόπη άδοξα στο 41ο λεπτό μετά από την εμφάνιση ενός drone πάνω από τον αγωνιστικό χώρο που προκάλεσε γενική σύρραξη με πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων και όλοι τώρα περιμένουν ποια θα είναι η απόφαση της UEFA για την τύχη του αγώνα.
Σύμφωνα πάντως με την διαδικτυακή έκδοση της σερβικής εφημερίδας "Vecernje Novosti", η οποία επικαλείται πηγή από τα ενδότερα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο αγώνας θα ξαναπαιχτεί πιθανότατα σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς την παρουσία κόσμου, ώστε να εκμηδενιστεί η πιθανότητα νέων επεισοδίων.
Σε περίπτωση που έχουμε επανάληψη του αγώνα -ξεκαθαρίζει η εφημερίδα- αυτός θα ξαναρχίσει από το 1ο λεπτό και όχι από το 41ο, οπότε και ο διαιτητής είχε πάρει την απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα την περασμένη Τρίτη.
Να σημειωθεί πως η UEFA θα συνεδριάσει στις 23 Οκτωβρίου για να πάρει τις αποφάσεις της αναφορικά με την τύχη της αναμέτρησης.
Διαμαρτυρία από την αλβανική πλευρά
Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Gazeta Express", οι οπαδοί της Αλβανίας έχουν δώσει ραντεβού για αυτό το Σαββατοκύριακο στη Νιόν της Ελβετίας, όπου είναι η έδρα της UEFA:
"Θέλουμε να διαδηλώσουμε την διαφωνία μας μετά την επίθεση που δέχτηκε στον αγωνιστικό χώρο η εθνική μας ομάδα. Αυτό που έκαναν οι Σέρβοι παίκτες ήταν άδικο", είναι η τοποθέτησή τους.
Διαβάστε επίσης για το σάλο με την φερόμενη ως δήλωση του Ιμπραχίμοβιτς για το Κόσοβο υπέρ της Αλβανίας αλλά και την τοποθέτηση του Μισέλ Πλατινί για τα επεισόδιαστον αγώνα του Βελιγραδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου