Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Απάντηση του Υπ.Βουλευτή ΕΕΜΜ - MEGA κ. Νίκου Κούρη στους φαντασιόπληκτους που διέδιδαν δήθεν παραίτησή του από το Κόμμα

Πολύ φαντασιόπληκτοι και εξαιρετικοί ιντριγκαδόροι πρέπει να είναι αυτοί αυτοί που σκεφτήκανε να παραπλανήσουνε τους Βορειοηπειρώτες ψηφοφόρους μια βδομάδα πριν τις εκλογές.
Ή νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο ή πιστεύουν ότι ζουν σε άλλες εποχές! Σκεφτήκανε, αφού με άλλο τρόπο δεν μπορούν να προσελκύσουν κόσμο, να "παίξουν μπάλα" με το Νο 2 του Κόμματος ΕΕΜΜ - MEGA το γιατρό κ. Νίκο Κούρη γράφοντας ότι παραιτείται από το Κόμμα.
Όμως η "μπάλα" που πέταξαν στον αέρα, ξαναγύρισε με αυτογκόλ στα δίκτυα τους .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ


Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Σήμερα συνόδευα τον πρόεδρο του κόμματος μας κ. Χρ. Κίτσο στα χωριά του Αλύκου και της Λιβαδειάς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των συμπατριωτών μας και είμαι βέβαιος για τη νίκη!
Καλώ όλους τους συμπατριώτες μας να γίνουν μέτοχοι αυτού του ωραίου αγώνα για τον Ελληνισμό. Σας καλώ και εσας αγαπητοί μου να κάνετε την «υπέρβαση» και να στηρίξετε την προσπάθειά μας
 

Νίκος Κούρης



Παρακάτω διαβάστε το άρθρο των φαντασιόπληκτων...

Φωτογραφία: Που είναι ο γιατρός ο Κούρης…!!!;;;

Ο ...Κότης και η μπερισοπαρέα στο Τιτάνια...
Ο …Κότης και η μπερισοπαρέα στο Τιτάνια…

-ακούγεται  ότι ο γιατρός ο Κούρης θα παραιτηθεί από το ψηφοδέλτιο του Μεγκα

Λένε, όχι απλά ξεκινώντας από τη φωτογραφία  και τη μη συμμετοχή στην  εκδήλωση του νεο-μπερισικου  Μεγκα στην Αθήνα, πως ο γιατρός ο Κούρης, δεύτερος μετά τον μεγάλο πρόεδρο Χρήστο Κατράνη, ούτε εμφανίζεται , ούτε τον προβάλλουν τα  μπλογκς  που επιχορηγούνται από τη ΝΔ και το Σαλί Μπερίσα. 
Ο Κούρης, πραγματικά αξιόλογο άτομο, διανοούμενος και άνθρωπος, φαίνεται να προβληματίζεται για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του νεο-μπερισικού Μέγκα.  Ακούγεται στους Αγίους Σαράντα, πως μαστόρια της τέχνης, τον μπάσανε στο ψηφοδέλτιο απλά για να επωφεληθούν οι ίδιοι από τη δημοτικότητα και το όνομά του.
Μάλιστα μας μεταφέρουν πως ο γιατρός Κούρης σκέφτεται, πριν φάει για τα καλά τη στραπάτσα του το Μεγκα μαζί με τον ιδρυτή του Μπερίσα, να δηλώσει παραίτηση  από το ψηφοδέλτιο της ντροπής.  Πού είναι το ρε Νίκο να το ακούσουμε, μακάρι, τι δουλειά έχεις εσύ και λερώνεις το όνομά σου  με τους διώτες της μειονότητας .

7 σχόλια:

  1. xaxaxa....kala autos o Gianni Giannis tou Deropoli, den paei kalitera na voskisei tin agelada. Pio zrhsimow tha einai ekei, giati i fantastikes tou baroufes exoyn kseftisei kai den peithoun oyte ton idio.
    Erme Giannni filotimi i prospatheia alla ksftilizesai kathe mera kai pio poli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολασμενε Γιάννη Γιάννη με τα εγκλήματα σου!
    Έρχεται και η ώρα η δικια σου, υπομονη βρυκολακα. Μια βδομάδα ακόμα κ θα απαλαχθουμε απ´τις αμαρτίες σου! Μην φοβάσαι δεν θα πεινάσουν τα παιδάκια σου, θα φας κ πάλι την ψωμαρα σου κ μάλιστα τρανή αφού θα δουλεύεις στο αγαπημένο σου επάγγελμα: Ρουφιάνος κατα των Ελλήνων !!!!!! Μόνο μην ξεχάσεις τον Ορφέα, ίδιο καλούπι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααααααααααααααααα
    Βαζει ο Ντουλες τη στολη του
    και ολο το επιτελειο του
    και αρχιζουνε δουλεια παραμυθια ξανα
    στον κοσμο βρε παιδια.

    H Μαρια με το Λεκα
    aftonomi,deropoli και αλοι δεκα
    πανικος τους εχει πιασει
    και ολο βριζουνε το ΜΕΓΚΑ
    που θα χασουν την καρεκλα

    Σουβλατζης και κατι αλλοι
    τους εχει πιασει το κεφαλι
    αναστατωση μεγαλη
    ζουνε ενα μαυρο χαλι
    αχ μωρε παιδια

    Ααααααααααααααααααα Ραμα
    θα τρελαθω κι'αλλο
    χωρις καρεκλα πεσμου τωρα τι θα κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα,ειστε πολυ λαμογια εσεις της αυτονομης και δεροπολης.....αη σιχτηρ απο δω κοπρωσκυλα του κερατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o xaritos telika paraiththike???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χαρίτος φίλε δεν είναι λαμόγιο αυτό που πιστεύει το στηρίζει μέχρι θανάτου. Ο Λεωνίδας δεν έκανε πίσω στους εκβιασμούς και τις δωροδοκίες που πήγαν να του κάνουν στις επαρχιακές. Την απάντηση θα την πάρουν στις 23. Όλο το Βρυώνη ψηφίζει Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λεωνιδας όντως παραιτήθηκε αλλα για 2-3 μέρες, είχε παει ενα πικ-νικ με τη γυναίκα του τύπου που έβγαλε την είδηση της παραίτησης.. Φερεγγια είδηση ο ΚΕΡΑΤΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή