Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Nτούλες: Κοντά σε συμμαχία με το LSI του Μέτα και το FRD του Τόπι.


O Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες δήλωσε ότι το κόμμα του οποίου ηγείται δεν είναι προς το παρόν μέρος κανενός συνασπισμού ή οποιαδήποτε συμμαχίας. Ο Ντούλες τόνισε ότι επί του παρόντος το ΚΕΑΔ βρίσκεται σε ένα σημείο όπου εργάζεται για το πολιτικό του πρόγραμμα και εξετάζει τις επιλογές για την ευθυγράμμιση σε προεκλογικό συνασπισμό.

«Στην παρούσα στιγμή, το ΚΕΑΔ δίνει την τελική μορφή στις προγράμματικές πτυχές του, με τις οποίες θα παρουσιαστεί κατά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και την ίδια στιγμή, βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορες πολιτικές δυνάμεις για να δεί ποιοι θα είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι λειτουργίας σε αυτές τις εκλογές ", δήλωσε ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα « Πανόραμα ».

Ο Ντούλες δεν αποκλείει τη δυνατότητα της μοναχικής εκπροσώπησης του κόμματός του στις εκλογές της 23 Ιουνίου . «Δεν αποκλείεται να κατέβουμε μόνοι μας. Αλλά, εμείς θα είμαστε σε εκείνη την κατεύθυνση που θα μεγιστοποιήσει τις ψήφους μας σε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αλλά πάνω απ όλα, θα είναι η προγραμματική εγγύηση  για την αποτελεσματική κυβερνητική πολιτική  για την ένταξη της χώρας. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για μια συμμαχία με το LSI και το FRD, αλλά δεν θα καθυστερήσει και πολύ. Ο χρόνος περνά, και οι νομικές προθεσμίες είναι πιο κοντινές στις φετινές εκλογές, και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ γρήγορα συμπεράσματα », είπε αυτός.
Την ψυχρότητα με το Σοσιαλιστικό Κόμμα την εξηγεί με την προσέγγισή του με τα εθνικιστικά κόμματα. "Το ΚΕΑΔ σίγουρα δεν μπορεί να είναι μέρος ενός συνόλου, το οποίο περιέχει τμήματα που είναι προβληματικά στις αντιλήψεις και τις στάσεις τους με το ευρωπαϊκό όραμα, με  τη λειτουργική δημοκρατία και το κράτος δικαίου", δήλωσε ο Ντούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου