Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η συμπαθητική ¨"Χρυσή Αυγή" μονόδρομος πλέον για τους Βορειοηπειρώτες.

Από χθες το πρωί τα τηλέφωνα των Βορειοηπειρωτών έχουν πάρει φωτιά, οι συζητήσεις έχουν ανάψει και η οργή που τους διακατέχει είναι ολοφάνερη στα πρόσωπά τους μετά την ανακοίνωση από τον ΟΓΑ της διακοπής σύνταξης των υπερηλίκων.

Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει παππού, γιαγιά, μάνα η πατέρα και να μην έλαβε την είδηση που χαντακώνει όχι μόνο τους ηλικιωμένους, αλλά και κάθε Βορειοηπειρώτη, γιατί θα πρέπει πλέον ή να ξεριζωθούν από τον τόπο τους ή να αλλάξουν τον τρόπο ζωής που τους απομένει.
Η ελληνική κυβέρνηση παρότι τις πολλές υποσχέσεις, διέπραξε ένα εθνικό έγκλημα, κι αυτό σε μια περίοδο που οι ανθελληνικές και εθνικιστικές πράξεις αλβανικών κύκλων κορυφώνονται. 
Η χαριστική βολή όμως στους Βορειοηπειρώτες κι αυτό που δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν από μια κυβέρνηση, από ένα κόμμα κι έναν Πρωθυπουργό που οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου είχαν στην καρδιά τους από τα τέλη του 1990 ακόμα.
Τώρα όμως αυτή η κυβέρνηση τους αγνοεί και ο Πρωθυπουργός τους γύρισε την πλάτη.
Με το ίδιο νόμισμα όμως τους πλήρωσαν  χθες και σήμερα χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που στράφηκαν προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το μόνο κόμμα αυτή την περίοδο που ασχολείται με τα θέματα των Βορειοηπειρωτών και υψώνει τη φωνή του κάθε φορά που χρειάζεται.
Στη Χρυσή Αυγή βρήκαν αυτό που τους έλειπε και πλέον μετά τα χθεσινά είναι μονόδρομος για τους Βορειοηπειρώτες.
Κι αυτό θα το νιώσουν και θα το καταλάβουν καλύτερα οι κυβερνώντες και οι ΝΔ-τες στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου