Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πραξικόπημα κατά του Ελληνισμού η κατάργηση των συντάξεων!


Πραξικόπημα κατά του Ελληνισμού η κατάργηση των συντάξεων!
Σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς η τρικομματική Κυβέρνηση παρωδία δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταργώντας της Συντάξεις προς τους υπερήλικες ακρίτες των χωριών μας.Για ακόμα μια φορά η πατρίδα δείχνει το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στους ομογενείς βάζοντας σε κίνδυνο τα χωριά που πλέον απειλούνται με ερήμωση.

Στον βωμό των περικοπών και των εντολών των δανειστών η εγχώρια πολιτική σκηνή δρα ωμά χωρίς καμία συναίσθηση των πράξεών της.Κανείς τους δεν αναλογίσθηκε πως η περικοπή των επιδομάτων του ΟΓΑ,
αυτού του πενιχρού ποσού των τριακοσίων Ευρώ βάζει ταφόπλακα στους ηλικιωμένους μας οι οποίοι πλέον θα ελπίζουν σε οικονομική ενίσχυση από τα παιδιά τους που εργάζονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες για να επιβιώσουν.Το χρέος προς αυτούς τους ανθρώπους κύριοι της εγχώριας πολιτικής είναι μεγαλύτερο από αυτό στους δανειστές,το χρέος προς τους ανθρώπους που διαφύλαξαν τον Ελληνισμό ο οποίος βάλλεται ακόμα και σήμερα στα μέρη αυτά δεν ξεπληρώνεται με τριακόσια Ευρώ τον μήνα,απλά δίνεται η δυνατότητα στους ηλικιωμένους μας να ζουν αξιοπρεπώς μόνο με τα αναγκαία.Καταργείτε  το δικαίωμα τους στην ζωή και τους πληγώνετε για μια ακόμα φορά,για μια ακόμα φορά βλέπουν την πατρίδα να τους γυρνά την πλάτη.Το χειρότερο είναι πως τους κάνετε να νιώθουν οικονομικό βάρος στα παιδιά τους που αντιμετωπίζουν επίσης οικονομικές δυσκολίες στις χώρες που εργάζονται.Η περηφάνια αυτών των ανθρώπων δεν είναι να ζητάνε,δεν είναι να εκλιπαρούν αντίθετα με εσάς που όποτε πλησιάζει προεκλογική περίοδος θυμάστε να στείλετε λεωφορεία για να έρθουν να σας ψηφίσουν,εσάς που εμφανίζεστε σε εκδηλώσεις για τις φωτογραφίες και τις δημόσιες σχέσεις.Εξανεμίστηκαν σε μια νύχτα οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Κυρίου Σαμαρά απέναντι στους Βορειοηπειρώτες,ελπίζω και οι τυφλοί να είδαν και να κατάλαβαν πως στα λόγια όλοι είναι καλοί,από πράξεις υστερούμε και πατριωτική συνείδηση.
Σε αυτήν την κατάφορη αδικία οι Βορειοηπειρώτες πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά,καλοί οι χοροί,καλά τα τραγούδια και οι συγκεντρώσεις χαράς αλλά με γλέντια και χωρίς αντίδραση ποτέ δεν κατακτήθηκε τίποτα.Την Τετάρτη 13 του μήνα και ώρα 13.00 έξω από του Υπουργείο Εργασίας καλούμαστε να δείξουμε αν είμαστε μόνο για αυτά.Εμείς σαν νεολαία θα πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών όπως και όλοι οι Βορειοηπειρώτες.Καλούμε κάθε πολίτη στο πλευρό μας την συγκεκριμένη μέρα και μαζί με τους αδελφούς Πόντιους που πλήττονται και οι ίδιοι από τα μεσαιωνικά μέτρα περικοπών θα δώσουμε δυναμικό παρών στην διαμαρτυρία.

neb.gr

3 σχόλια:

  1. Τώρα πλέον είναι φανερό ότι αυτοί και οι προηγούμενοι δεν έχουν σκοπό να σώσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό αλλά τους δανειστές. Μασόνοι πουλημένοι όλοι. Αθάνατε Μητσοτάκη κάτι ήξερες εσύ και τον έστειλες σπίτι του. Αυτοί που ήταν για την Ελλάδα τους έφαγαν γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. psixremia pedia ego pistebo oti o prothipurjos tha kani kati kai mi imaste kai axaristi jiati xoris ton antoni den tha blepame mitera patrida

    ΑπάντησηΔιαγραφή