Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μην το μάθει ο Αντώνης...

Το θέμα της διακοπής σύνταξης του ΟΓΑ στους υπερήλικους Βορειοηπειρώτες απασχολεί τη Βορειοηπειρωτική κοινότητα εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα από το Νοέμβριο που έγινε γνωστός ο  νόμος 4093/2012 που στην ουσία «σκοτώνει» τους ομογενείς μας!
Τότε σε συζητήσεις Βορειοηπειρωτών παραγόντων στην Αθήνα αποφασίστηκε μερικά άτομα προσκείμενα στη Ν.Δ να χτυπήσουν  την πόρτα της Ν.Δ., αλλά και βουλευτών ή υπουργών.

Κι έτσι συνέβηκε....Διαβάστε  παρακάτω τι συνέβηκε, να γελάσετε...

Το πρώτο τηλέφωνο που έπεσε ήταν σε στέλεχος Ν.Δ. που ασχολείται με τα θέματα των Βορειοηπειρωτών.
Κάλεσε τους Β/Ηπειρώτες από το γραφείο του και μαζί πήγαν στον ΟΓΑ για να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για τις συντάξεις.
Η απάντηση που πήραν από τον υπεύθυνο εκεί του ΟΓΑ, ήταν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και θα εφαρμόσουμε απλά το νόμο.
Λέει το στέλεχος στους Βορειοηπειρώτες:- Αύριο με αυτή την απάντηση που έδωσαν δεν θα μείνει ποδάρι στον ΟΓΑ.
Μετά από εκεί, πηγαίνουν στο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. , όπου απορημένος ο κ. Κεφαλογιάννης γι' αυτά που άκουγε, τους λέει:- Συμβαίνει τέτοιο πράγμα στα αδέρφια μας Βορειοηπειρώτες....Γρήγορα να πάτε στον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση, αλλά τσιμουδιά μην το μάθει ο Αντώνης..
Βλέποντάς τους στα σκαλιά ο Βρούτσης, δεν προλάβαινε λόγω φόρτου εργασίας να τους δει και τους έστειλε σε κομματικό  στέλεχος.
-Καλά, τους λέει, σας έκανε τέτοιο πράγμα ο Υπουργός;;;Θα σας κόψει τις συντάξεις;;;αυτό είναι ανεπίτρεπτο..να δούμε το θέμα σας και επίσης τι μπορούμε να κάνουμε με την Τρόικα...αλλά μην το μάθει ο Αντώνης, γιατί έχει ευαισθησία στους Βορειοηπειρώτες.
Κι έτσι έφυγαν οι Βορειοηπειρώτες με τις τσέπες γεμάτες υποσχέσεις ότι θα δουν σοβαρά το θέμα, αλλά προσοχή μην το μάθει ο Αντώνης...
Από τότε μέχρι σήμερα έγιναν κι άλλες συναντήσεις και από άλλα στελέχη Βορειοηπειρωτών, και ερωτήσεις στη Βουλή από καμιά 30-αριά βουλευτές και ο Αντώνης το έμαθε και υποσχέθηκε ότι το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ το έχει ψηλά στην ατζέντα του, αλλά φτάσαμε στο χθες και ο ΟΓΑ έπραξε αυτό που είχε υποσχεθεί: Εφάρμοσε το νόμο και έκοψε τις συντάξεις στους Βορειοηπειρώτες...
Αλήθεια, λέτε να το έμαθε ο Αντώνης;;;;;

10 σχόλια:

  1. σσσσσσσσσσσσσσσστ μην μας παθει κατι ο Αντώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ooooooooooxi den to emathe akoma an to mathi fidi pou tous efae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά τι λέτε τώρα ο Αντώνης μας έχει στο μυαλό του όλη την ημέρα.Λοιπόν πληρώνουμε την κατάντια μας. Εαν θα είμασταν σοβαροί και με επίπεδο δεν θα είχαμε στον κεντρικό Βούρκο έπαρχο ένα άτομο, ο οποίος στην Αθήνα το πολύ-πολύ θα ήταν ένας ελαιοχρωματιστής κι άν.Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας χοντροκέφαλος χωριάτης που μακάρι να έβλεπε ως την μύτη του. Πως είναι δυνατόν ένας βλάκας να γίνει έπαρχος;Λοιπόν πληρώνουμε τα λάθη μας κι πάνω απ' όλα τον άρρωστο εγωισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτατη είδηση: Το έμαθε ο Αντώνης! Μού το είπε κάποιος εκεί στην Πανόρμου στο μετρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μηλισα στο skipe σημερα με τον Αντωνη ,μη στεναχωριεστε αδερφια τα κανονισα .τα αναδρομικα δεν τα θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πωσ μασ καταντησαν ετσι,να ειμαστε ελληνεσ στην αλβανια και αλβανοι για τουσ ελληνεσ.ο αντωνακησ ανιξε τα συνωρα για να ερθουμε και μασ κλινει τη πορτα για να φηγουμε.μπραβο αντωνη μεγα πατριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα το "λύση" το πρόβλημά μας ο Αντώνης μας...φυσικά αφού το μάθει. Είναι από αυτούς που ξέρουν να ανοίγουν προβλήματα και να τα λύνουν σαν το "Μακεδονικό"...Χα!χα!χααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....τρεξτε παλι στις προεκλογικές "συσκεψης " τις Ν. Δ. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρα όλη θα ψηφίσουμε Χ. ΑΥΓΉ. Λέτε να το μάθει ο Κ ΑΝΤΩΝΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αύριο ψηφίζουμε (και) τη Δεροπολίτισσα Ελεάνα, υποψήφια ενός αφθαρτου κόμματος, με όρεξη για έργο χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή