Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΟΥΛΕΣ: Πιθανή συνεργασία με το ΕΕΜΜ-MEGA, αλλά όχι με το Κόμμα των Τσάμηδων και την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.


"To Kόμμα Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" παραμένει σταθερό στη θέση του να μην προβεί σε συνασπισμό με κόμματα που έχουν ως σοβαρά προβλήματα τη  δημοκρατία και το κράτος δικαίου." Έτσι δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες σε μια δήλωση για το Albanian Screen, σχετικά με πιθανές συμμαχίες για τις εκλογές του Ιουνίου.

Στην ομιλία του, ο Ντούλες αναφέρεται στο Κόμμα  των Τσάμηδων  Δικαιοσύνη, Ένταξη και Ενότητα και την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, καλώντας και τα άλλα κόμματα να μην συνεργαστούν με τέτοιες πολιτικές δυνάμεις.
"Είναι δημοσίως γνωστό ότι το ΚΕΑΔ δεν θα συνεργαστεί με τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν προβλήματα με το ευρωπαϊκό όραμα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία συνεργασία του ΚΕΑΔ  με τέτοια κατηγορία πολιτικών δυνάμεων. Αλλά αυτό δεν θα είναι μόνο προτεραιότητα του ΚΕΑΔ είναι μια πολύ αρνητική πτυχή της πολιτικής ζωής της χώρας μας, όπου οι σοβαρές πολιτικές  κυβερνητικές δυνάμεις , όπως το  ΣΚ και το ΔΚ  φλερτάρουν για συνεργασίες με τέτοιες πολιτικές δυνάμεις που βλάπτουν σοβαρά το ευρωπαϊκό  προφίλ του πολιτικού μας συστήματος  και της πολιτικής κατάστασης », είπε ο Ντούλες. 



Ο Ντούλες ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής, το Κόμμα του οποίου ηγείται  συζητάει με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, δεν έκλεισε την πόρτα σε κανένα πολιτικό κόμμα. Ωστόσο, μίλησε για την ψήφο που θα δώσει στο Κοινοβούλιο σχετικά με την κατανομή των εδρών.

"Η ψηφοφορία θα είναι σύμφωνα με το νόμο και δεν θα πρέπει να χαρακτηριζόμαστε από το πνεύμα της δημιουργίας παραθύρων στη νομοθετική διαδικασία λήψης αποφάσεων, από τα οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν το ΚΕΑΔ, ή οποιοδήποτε άλλο Κόμμα. Πρέπει να δούμε τι είναι σωστό, τι είναι Νόμιμο " συνέχισε ο Ντούλες. 

Ερωτηθείς σχετικά με μια πιθανή συνεργασία με το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA , το οποίο επίσης προστατεύει τα δικαιώματα των μειονοτήτων, o Βαγγέλης Ντούλες είπε ότι το ΚΕΑΔ δεν έχει κλείσει την πόρτα σε κανένα πολιτικό κόμμα και πιο πολύ ενός κόμματος το οποίο έχει ουσιαστικά το ίδιο πρόγραμμα.

2 σχόλια:

  1. Βαγγελάκη δεν μας τα λες καλά. Αν συνεργαστείς με το κόμμα των πουλημένων στον Μπερίσα εγώ δεν ξαναψηφίζω Λάμπη Παντέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ντούλε τώρα καταλάβατε ότι το ΜΕΓΑ έχει το ίδιο πρόγραμμα με την Ομόνοια ( το Κεαδ μιλεί για όλες τις μειονότητες της Αλβανίας)
    Η διάφορα είναι ότι εσείς δεν εφαρμόζετε ούτε τα ελάχιστα από αυτό το πρόγραμμα.
    Θα συνεργαστείτε με το Μπερισικό κόμμα ?
    Τη συνεργασία θες να κάνεις ? Εσύ το αφεντικό και όλη η άλλη υπηρέτες σου ?
    Φύγε πριν είναι αργά, βαλε υποψήφιο κάποιον άλλον για να τον υποστηρίξουμε, εσένα με ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή