Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οι Αλβανοί στο άκουσμα του όρου "Βόρειος Ήπειρος" παθαίνουν αλλεργία. Διαδήλωση της νεολαίας των Τσάμηδων έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Η "επίθεση" κατά του Έλληνα Υπουργού Εργασίας από τους ανθέλληνες Τσάμηδες και αλβανούς εθνικιστές είναι φίμωτρο στη γλώσσα μας, στα ιδανικά μας, στα πιστεύω μας, στην ιστορία μας και ταφόπλακα στον αγώνα μας για δικαιοσύνη και ελευθερία. 
Νέοι πατριώτες εναντίον της αλβανικής συνάντηση υπουργός της κυβέρνησης με την ελληνική neonazist αναπληρωτήςΚάθε λίγο και λιγάκι οι Αλβανοί μας δείχνουν  πόσο "επιθυμητοί" είμαστε γι αυτούς και δεν διστάζουν να το εκφράζουν με διάφορους τρόπους.
Τώρα τελευταία έχουν αποθρασυνθεί τελείως και προσπαθούν  είτε μέσω των μέσων ενημέρωσης, διαφόρων βουλευτών, μέσω της οργάνωσης των τσάμηδων, είτε με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία να σπέρνουν μίσος και ανθελληνισμό.

Έχουμε αναρτήσει αρκετά άρθρα στο ιστολόγιό μας με τις ακραίες δράσεις αυτών των 2 οργανώσεων όπου με το άκουσμα του όρου  Βόρειος Ήπειρος, παθαίνουν αλλεργία και αντιδρούν σαν λυσσασμένα θηρία.
Το ίδιο συνέβηκε και σήμερα στα Τίρανα όπου γύρω στους εκατό ακτιβιστές της Λέσχης των Νέων Πατριωτών της νεολαίας του Τσάμικου Κόμματος PDIU
διαδήλωσαν μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, κατά της συνάντησης του υπουργού Ξέρα με τον Έλληνα βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συμβολικά τοποθέτησαν μια κορδέλα εμποδίζοντας την είσοδο στο υπουργείο "Σταματήστε τη Χρυσή αυγή στους κρατικούς θεσμούς " και με  με πανό "Έξω από την κυβέρνηση οι φίλοι της Χρυσής Αυγής." 
"H Συνάντηση του υπουργού Ξέρα με βουλευτές νεοναζί είναι απαράδεκτη πράξη. Ο καθένας σε αυτή τη χώρα, είτε είναι υπουργός, είτε βουλευτής πρέπει να διευκρινίσει με ποια πλευρά είναι: με τους Αλβανούς, αλλά και με τους Έλληνες, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς οι οποίοι πιστεύουν ότι ο ναζισμός ήταν ένα κακό του περασμένου αιώνα για όλη την ανθρωπότητα ή με τους νέο-ναζί. Είμαστε αποφασισμένοι να μην αποδεχθούμε ,ώστε η αλβανική κυβέρνηση να έχει κοντά της "φίλους της Χρυσής Αυγής " ή ανθρώπους που εξακολουθούν να ονειρεύονται παραμύθια του παρελθόντος με τη "Βόρειο Ήπειρο", "- είπε για λογαριασμό των Νέων Πατριωτών , o Ardit Βido.
Πολύ γρήγορα θυμήθηκαν τα αλβανικά ΜΜΕ και οι Τσάμηδες να αναφερθούν στο διάλογο του Υπουργού Εργασίας με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της εθνικής γιορτής την 28η Οκτωβρίου στο Βουλιαρατι.  
Σε ερώτηση αλβανίδας ρεπόρτερ σε τηλεοπτικό κανάλι για το ίδιο γεγονός ο κ. Ξέρας είχε απαντήσει ότι οι σχέσεις αλβανίας και ελλάδας είναι άριστες.
Skandali, Ksera takim me "Agimin e Artë": Himara tokë grekeΠαρόλα αυτά οι αλβανοί που ούτε κατά διάννοια δεν θέλουν να ακούν για  Βόρειο Ήπειρο σκόπιμα επανήλθαν χθες και παρουσίασαν ως «σκάνδαλο μεγατόνων» τις συστάσεις του Ξέρα στο Χ. Παππά που φέρεται να είπε: « "Να μάθεις πρώτα ποιος είμαι εγώ και τι αγώνα κάνω και μετά να μου πεις αυτά, που μου λες. Δίνω μάχες χρόνια ολόκληρα σ' αυτό τον τόπο". Οι αλβανικές εφημερίδες αντικατέστησαν τη λέξη τόπος με τις λέξεις "Βόρειος Ήπειρος"


Ο Υπουργός Εργασίας που είναι Βορειοηπειρώτης και στην καταγωγή, αλλά και Έλληνας πατριώτης ποτέ δεν έκρυψε ούτε την ελληνικότητά του, αλλά ούτε και την αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα πιστεύω του κ. Ξέρρα το σθένος με το οποίο τα υπερασπίζεται είναι γνωστά και δεν μπορεί να τα αλλάξουν ούτε οι Τσάμηδες, ούτε οι εξτρεμιστές και νεοναζί Αλβανοί που σκοπός τους είναι να μην υπάρχει Έλληνας πολιτικός στην αλβανική βουλή, να μην αναφέρεται πουθενά ο όρος Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνες που ζούμε εδώ στα άγια χώματα της Βορείου Ηπείρου να μην έχουμε φωνή, να είμαστε υπό των Αλβανών και να έχουμε πάντα το φόβο τους. Μιλάνε οι τσάμηδες για νεοναζί έλληνες τη στιγμή που οι ίδιοι έχουν τέτοιες τάσεις και συνεργάζονται με νεοναζοί αλβανούς.
"Χτυπώντας" τον έλληνα Υπουργό, οι Τσάμηδες και οι αλβανοί εξτρεμιστές και εθνικιστές θέλουν να βάλουν φίμωτρο στη γλώσσα μας, στα ιδανικά μας, στα πιστεύω μας, στην ιστορία μας και ταφόπλακα στον αγώνα μας για δικαιοσύνη και ελευθερία.
Με τις απαράδεκτες ακραίες ενέργειες θέλουν να δυναμιτίσουν το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών, να διώξουν τους Βορειοηπειρώτες πολιτικούς από την Κυβέρνηση και να σπείρουν το φόβο στους Βορειοηπειρώτες ενόψει και των επερχόμενων εκλογών.

 

9 σχόλια:

  1. albanoi ....mia zwi tourkosporoi....edw trwte kathikia stin ellada kai apo tin alloi mas brizete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epeidi o kseras einai o monos katharos ellinas politikos stin albania, fagwthikan pos kai pos oi albanoi mazi tou..tha tou kopsoun ton k..lo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. de xreiazetai na sas to pi i xrisi aygoi..oti i v.ipiros einai eliniki.i idioi eseis koloalbanoi stin kerkira exete ypograpsei gia aytonomia tis boreiou hpeirou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δερβιτσιώτης δεν μασάει από τέτοια. Τα Αλβανάκια τα χει για κολατσιό. Το πολύ πολύ να ζητήσει την βοήθεια του Βανγγελάκι του Ντόυλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή