Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εκτός από τον Ξέρα, ο Σπαχίου κατηγόρησε και το Μπερίσα για διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Σπαχίου:Σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση είναι 3 Έλληνες υπουργοί και 13 υπουργοί φιλέλληνες.

Το ανθελληνικό παραλήρημα των Αλβανών συνεχίζεται...

Οι αλβανοί μέρα με την ημέρα γίνονται και πιο γελοίοι και πιο επικίνδυνοι, γιατί όταν ο άνθρωπος είναι αμόρφωτος συγχρόνως είναι και επικίνδυνος. Σχεδόν καθημερινά οι ακτιβιστές της εθνικιστικής οργάνωσης της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας διαδίδουν την ανιστόρητη και ανθελληνική προπαγάνδα και καλλιεργούν τον εθνικισμό στα μέλη της.

Αρκετές φορές έχουν σύμμαχο και τους δημοσιογράφους που με τα άρθρα και τα γραφούμενά τους φτάνουν σε γελοιότητες.

Τρανταχτό παράδειγμα ο "μαεστρικός" προκλητικός τρόπος που μετέδωσαν τα αλβανικά ΜΜΕ, μετά από 20 μέρες,τον διάλογο που είχε ο έλληνας Υπουργός Εργασίας της Αλβανίας κ. Ξέρας, με το βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Χωρίς καν να γνωρίζονται οι 2 πολιτικοί, αμέσως δημιούργησαν θέμα οι αλβανοί για νεοναζιστικές διασυνδέσεις και απόψεις του Ξέρα.

Μετά από τη διαδήλωση στα Τίρανα έξω από το Υπουργείο Εργασίας από μέλη της Νεολαίας των Τσάμηδων,  από την Κορυτσά  η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία " επιτέθηκε" στον έλληνα Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών Σπύρο Ξέρα. Ο ηγέτης της Ερ.Συμμαχίας ανθέλληνας Κ. Σπαχίου, σχολίασε τη συνάντηση Ξέρα -Παππά ως σκάνδαλο και υποστήριξε πως "ο Σ. Ξέρας εργάζεται για το συμφέρον της λεγόμενης Βόρειας Ηπείρου".

Στην ομιλία του προστά σε δεκάδες υποστηρικτές του δήλωσε :"Ο υπουργός Σ.  Ξέρας έχει μετατραπεί σε γέφυρα του πολίτη Σαλί Μπερίσα με τη Χρυσή Αυγή. Σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση είναι 3 Έλληνες υπουργοί και 13 υπουργοί φιλέλληνες. Τούτοι οι πολίτες που παραβιάζουν την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και προσπαθούν να αφομοιώσουν τον πολιτισμό και τα αλβανικά σύμβολα πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου, και αν ο νόμος δεν θα λειτουργήσει, τότε θα είναι ο ίδιος ο λαός που θα τους διώξει με διαμαρτυρίες. Το σενάριο που στήνουν οι 3 Έλληνες υπουργοί μαζί με τους 13 φιλέλληνες υπουργούς, καθώς και οι διασυνδέσεις τους με την Χρυσή Αυγή, είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σενάρια που απειλεί την ειρήνη σε ολόκληρη την περιοχή. Αυτοί οι πολίτες πρέπει να δικαστούν για εθνική προδοσία".


1 σχόλιο:

  1. κοθονια αλβανακια, μας πριξατε τα απιδια με τις μαλακιες σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή