Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δέλβινο: Γαμπρός κατηγορεί τον πεθερό του για ερωμένη κι εκείνος τον πληγώνει με το δίκαννο.

Γαμπρός κατηγορεί ηλικιωμένος πατέρας-σε-δικαίου εραστής προσπαθεί να σκοτώσειΘέλοντας o ηλικιωμένος πεθερός του να μη διαλύσει την  οικογένειά του, καθώς είχε δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση, ο γαμπρός του ζήτησε να δώσει τέλος στη σχέση , αλλά ως απάντηση έλαβε σκάγια από δίκαννο
Σε έναν 71-χρονο πέρασαν  χειροπέδες οι αστυνόμοι του Δελβίνου, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.
Ο ηλικιωμένος Βαγγέλης Μπράχος προσπάθησε να σκοτώσει με το δίκαννο τον γαμπρό του , Βασίλη Ηλία, 52 χρόνων, μετά από μια διαφωνία στο σπίτι του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 71-χρονος πυροβόλησε αρκετές φορές με το δίκαννό του το γαμπρό, αλλά του προκάλεσε μόνο μια μικρή πληγή στο λαιμό.

Το συμβάν έγινε στο χωριό Μπαματάτι του Δελβίνου, όπου ο 52-χρονος έπιασε τον πεθερό του, στο διαμέρισμα με μια γυναίκα σε εξωσυζυγική σχέση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το συμβάν έγινε πριν από δύο βράδια, όταν η αστυνομία δέχθηκε  κλήση στο τηλέφωνο.

Αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς το χωριό και μετά τη συζήτηση με τα μέλη της οικογένειας, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος είχε απομακρυνθεί από το σπίτι.. Οι αστυνόμοι έψαξαν τα σπίτια των συγγενών του 71-χρονου, και μετά από δύο ώρες έρευνας κατάφεραν να τον εντοπίσουν  στους λόφους πάνω από το χωριό Μπαματάτι, μαζί με  κυνηγητικό όπλο, το οποίο είναι το όπλο του εγκλήματος. Σύμφωνα με την αστυνομία των Αγίων Σαράντα , μαθαίνουμε ότι ο 71-χρονος Βαγγέλης Μπράχος είχε στενή σχέση με κάτοικο του χωριού Μπαματάτι και αυτή η σχέση είχε πέσει στις υποψίες του γαμπρού, με τον οποίο είχε αρκετές συζητήσεις. Αυτά τα λόγια δεν άρεσαν στον 71-χρονο Μπράχο κι  έτσι μεταξύ τους έσκασε ο τσακωμός. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ηλικιωμένος πήρε το δίκαννο και πυροβόλησε προς την κατεύθυνση του γαμπρού. Αλλά ο 52-χρονος τη γλύτωσε με μια μικρή πληγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου