Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Με ποια κριτήρια ετοιμάζει την απογραφή ο Βαγέλης Ντούλες;

Κοκκινόμαυρη Συμμαχία: Η Απογραφή συνολική αποτυχία, ο Μπερίσα θέλει να απαλύνει την οργή ​​της Αθήνας

Η Κοκκινόμαυρη Συμμαχία κατήγγειλε τη δήλωση του προέδρου του ΚΕΑΔ,  ως  άτοπη και εντελώς προκλητική από την επίσημη Αθήνα, που απογοητεύτηκε από την «απογραφή» του Σαλί Μπερίσα, την οποία δικαίως οι Αλβανοί μποϊκοτάρισαν . Η Κοκκινόμαυρη συμμαχία καλεί το Βαγγέλη Ντούλε να αποστασιοποιηθεί από τις απαιτήσεις του για μια δεύερη «απογραφή»  καθώς τα χρήματα των φορολογουμένων της Αλβανίας δεν είναι στην υπηρεσία της πολιτικής του κόμματός του και της δυσαρέσκειας της επίσημης Αθήνας η οποία δεν σταματάει να ζητάει με κάθε όρο την τεχνητή αύξησης της ελληνικής μειονότητας στη χώρα μας.

Η Κοκκινόμαυρη Συμμαχία αναφέρει ότι η ελληνική μειονότητα, και όχι μόνο αυτή, αλλά όλοι οι μειονότητες στη Δημοκρατία της Αλβανίας απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματά τους. «Αν συγκρίνουμε την αντιμετώπιση όλων των μειονοτήτων οποιαδήποτε εθνότητας  σε σχέση με τη μορφή και τον τρόπο της αντιμετώπισης των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, και των εθνοτήτων στα λεηλατημένα Αλβανικά εδάφη θα βλέπαμε ότι οι Αλβανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ως μια τριτοκοσμική κοινότητα .
Γι αυτό κ. Ντούλε να είστε πιο προσεκτικός στις απαιτήσεις σας που προκαλούνται από την επίσημη Αθήνα, καθώς όλο το αλβανικό έθνος είναι καλά ενημερωμένο σχετικά με τη μεταχείριση των ελλήνων μειονοτικών στην Αλβανία, οι οποίοι εκπροσωπούνται και στην κυβέρνηση,  ενώ απ΄την άλλη βλέπουμε την κοινωνική και οικονομική κακομεταχείριση των Αλβανών στην εθνική τους επικράτεια, αλλά ακόμη χειρότερα, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου έχουν μεταναστεύσει και είναι οι πιο τακτικοί φορολογούμενοι και το εργατικό δυναμικό που κρατάει ζωντανό το ερηπωμένο ελληνικό κράτος.
Η Κοκκινόμαύρη Συμμαχία καλεί τη γονατισμένη αλβανική κυβέρνηση να λάβει υπόψη την πολιτική της σχετικά με την προστασία της αλβανικής κοινότητας στα εθνοτικά τους εδάφη , αλλά και των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, και να μην εγκρίνει αποφάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο για νέα ελληνικά νεκροταφεία στα νότιο-ανατολικά της χώρας μας. Είναι ντροπή για το αλβανικό κράτος το οποίο δεν έχει θέσει ακόμη μπροστά στη δικαιοσύνη το "βιαστή" των τάφων των προγόνων μας στην Κορυτσά Ναούμ Ντίσιο, η έγκριση της απόφασης 09.05.2012 DCM από τη γαλανόλευκη συμμαχία  του Μπερίσα με το Ντούλε, η οποία παραχωρεί στο Υπουργείο Αμύνης έδαφος στο Βουλιαράτι  Αργυροκάστρου, που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή νέου νεκροταφείου Ελλήνων.

Η Κοκκινόμαυρη Συμμαχία αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ότι Σαλί Μπερίσα στα πρόθυρα της αποχώρησής του, προσπαθεί να απαλύνει την οργή της επίσημης Αθήνας, λόγω της αποτυχίας της "απογραφής" για να ανταλάξει την αποτυχία αυτή με νέα νεκροταφεία στο έδαφος της Δημοκρατίας της Αλβανίας. "τονίζεται στο δελτίο τύπου και   παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην  Ελλάδα μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές» του  πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που ανέλαβε καθήκοντα πρόσφατα. Τον τελευταίο καιρό η «Νέα Δημοκρατία» έχει δηλώσει πρόσφατα ότι, όταν έρθει στην εξουσία θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό μας επανεξέταση της συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα. Εξίσου ο κ. Σαμαράς εξέδωσε επίσης σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τη λεγόμενη «Βόρειο Ήπειρο» σύμφωνα με τους Έλληνες, και τη δήλωση της ελληνικής εθνικότητας στα αλβανικά διαβατήρια για την  ελληνική μειονότητα στη χώρα μας.




realestate.gif
Τάτσι-newnew.gif
marketing.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου