Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Eρυθρόμαυρη Συμμαχία: Το στενό της Κέρκυρας, άλλο ένα γονάτισμα της Αλβανίας στην Ελλάδα


 H Eρυθρόμαυρη Συμμαχία δήλωσε ότι ο αλβανικός αλιευτικός στόλος απειλείται από την πίεση της Ελλάδος και ότι το κανάλι του  στενού μεταξύ Κερκύρας και Αλβανίας  είναι ένα άλλο γονάτισμα της αλβανικής κυβέρνησης προς το ελληνικό χαράτσι .
Μέσω ενός Δελτίο Τύπου, ο Γενικός Γραμματέας της Ερ. Συμ., Myslym Πασά, δήλωσε σήμερα ότι "ο αλβανικός αλιευτικός στόλος  αισθάνεται να απειλείται στη θάλασσά του και είναι απροστάτευτος κάτω από την πίεση του ελληνικού κράτους.
Η περιπολία των Θαλασσίων Συνόρων από τις αρχές της Ελλάδος  είναι μια ανοιχτή παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας για την οποία η αλβανική κυβέρνηση πρέπει να λάβει επειγόντως μέτρα. "
H Ε.Σ. σημειώνει ότι το μέσον του καναλιού της Κέρκυρας είναι η πραγματική διαχωριστική γραμμή θαλάσσιων και παραβίαση της είναι μια ανοιχτή παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας.

1 σχόλιο:

  1. mexrii prin liga xronia eixame mono tous ethnikistes albanous...........twra mas proekypsan oi tsamides kai o spaxiou..argotera tha exoume kai tous kosobarous kaipaei legontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή