Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Να θυμόμαστε:12/01/1985...Άνοιγμα της συνοριακής διόδου Ελλάδας-Αλβανίας στην Κακαβιά (βίντεο).

Άνοιγμα της συνοριακής διόδου Ελλάδας-Αλβανίας στην Κακαβιά παρουσία εκπροσώπων των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Αλβανίας, τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών.
 
Theme keyframeΕικόνες από την ελληνική πλευρά των ελληνο-αλβανικών συνόρων στο φυλάκιο της Κακαβιάς, όπου πλήθος κατοίκων της περιοχής έχει συγκεντρωθεί για να παραστεί στο άνοιγμα της συνοριακής διόδου Ελλάδας και Αλβανίας. Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα χορεύουν υπό τους ήχους τοπικής λαϊκής ορχήστρας.
Στρατιωτικό άγημα βρίσκεται παρατεταγμένο, ενώ παραβρίσκεται και η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ιωαννίνων. Αντίστοιχα πλάνα και από την αλβανική πλευρά των συνόρων με παραδοσιακούς χορούς στο αλβανικό φυλάκιο. Στην τελετή παρίστανται ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Κάρολος Παπούλιας, ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελευθέριος Βερυβάκης και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παυσανίας Ζακολίκος. Ο Κάρολος Παπούλιας εκφωνεί ομιλία. Πλάνα από τη δεξίωση που ακολούθησε παρουσία των εκπροσώπων των δύο Κυβερνήσεων και άλλων επισήμων.

δείτε το βίντεο εδώ

5 σχόλια:

  1. σημείο διάβασης ζώων και όχι ανθρώπων, έτσι έχει καταντήσει αυτές τις δεκαετίες η κακαβιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE to papoulia koita poso neos htane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oreo video koita na deis pos imastan tote kai pos imaste simera.erima xronia alla to klarino klarino, etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΧΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΧΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΙΜΣΑΝ ΧΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕ ΠΑΝΤΟΥ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΙΤΟ ΧΙΜΑΡΑ ΕΛΑΣ Ι ΧΙΜΑΡΑ ΙΝΕ ΕΛΙΝ
    ΙΚΟ ΧΟΡΙΟ ........Χ Ι Μ Α Ρ Α...........<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή