Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σοκ..Εκτέλεσαν εν ψυχρώ περιπτερά στη λεωφόρο Αθηνών για να κλέψουν 100 ευρώ!!!

Το περίπτερο στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του αριθμού 368 στο Περιστέρι διανυκτερεύει. Αυτό φαίνεται το γνώριζαν οι δράστες που έβαλαν στο στόχαστρο τις εισπράξεις.
Νοίκιαζε το περίπτερο για να ζήσει τα δύο παιδιά του ο 45χρονος.
Τον πυροβόλησαν γιατί “πάτησε” τον συναγερμό.
Οι δράστες “χτύπησαν” στις τέσσερις τα χαράματα. Ο 45χρονος περιπτεράς.......
“πάτησε” τον συναγερμό για να σώσει το μεροκάματο του τρόμου. Οι δράστες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό τον πυροβόλησαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
Ο άτυχος άνδρας διέθετε συναγερμό συνδεδεμένο με το αστυνομικό τμήμα. Όταν ξαφνικά είδε μπροστά τους τους ληστές προσπάθησε να προστατευτεί ειδοποιώντας με τον συναγερμό την αστυνομία.

Δυστυχώς φαίνεται ότι η κίνηση αυτή εκνεύρισε τους ληστές που αντί να σπεύσουν να φύγουν σήκωσαν όπλο και κυριολεκτικά τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση με μια σφαίρα στο κεφάλι.




Στη συνέχεια οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα, όχι περισσότερα από 100 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και εξαφανίστηκαν.

Δυστυχώς αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι κυκλοφορούν αδίστακτοι ληστές. Οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα. Αυτή τη φορά στέρησαν τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, άφησαν ορφανά δύο μικρά κοριτσάκια.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως από διερχόμενους οδηγούς και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τους επικίνδυνους ληστές χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής..
 
 http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου