Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνία για σχηματισμό νέας κυβέρνησης

Συμφωνία για σχηματισμό νέας κυβέρνησης
Επισήμως με ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας επετεύχθη συμφωνία μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας κυβέρνησης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.
Αυτή η νέα κυβέρνηση, κατά την ανακοίνωση της προεδρίας, θα οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση της συμφωνίας Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

Οι κύριοι Παπανδρέου και Σαμαράς θα συναντηθούν εκ νέου αύριο για να καταλήξουν στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού και στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Ενώ αύριο θα συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.

Όπως προκύπτει στην ανακοίνωσή της η προεδρία της Δημοκρατίας δείχνει να ικανοποιεί τόσο το αίτημα του κ. Σαμαρά για άμεση  προσφυγή στις κάλπες, όσο και το αίτημα του κ. Παπανδρέου οι εκλογές να γίνουν αφού πρώτα υλοποιηθεί η συμφωνία Κορυφής. Μένει να διευκρινιστεί τι ακριβώς εννοεί με τη λέξη “υλοποίηση” η κάθε πλευρά καθώς από αυτό θα εξαρτηθεί η διάρκεια αυτής της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://mantatanews.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ; ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή