Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο Βορειοηπειρώτης Αλέξης Παππάς ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού ή απλά ένας φίλος;

Τελικά αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να φιλιούνται στο στόμα, αλλά να ισχυρίζονται ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και ότι είναι μόνο φίλοι.
Αλέξης Παππάς: Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού ή απλά ένας φίλος;
Το είδαμε στην περίπτωση Τρουφάκου-Σβιτάιλο, το βλέπουμε τώρα και στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και του Αλέξη Παππά. Ποιος είναι ο Παππάς; Ένα ανερχόμενο μοντέλο από τη Βόρεια Ήπειρο, που με σταθερά βήματα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στο εξωτερικό. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Hello! εντόπισε τη Ναταλία Γερμανού ν διασκεδάζει με παρέα στο «Teatro», με τον 31ος έτους Αλέξη να βρίσκεται ανάμεσα στην παρέα και να έχει αρκετά τρυφερά ενσταντανέ με την Ναταλία.
2 1
Ωστόσο, «πηγή» δήλωσε στο περιοδικό ότι οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. «Γνωρίζονται πολλά χρόνια και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον για την επιτυχία που σημειώνουν στην επαγγελματική τους ζωή. Συχνά μάλιστα ο Αλέξης συμβουλεύεται την Ναταλία, η γνώμη της οποίας εμπιστεύεται απόλυτα. Τα διαστήματα που το μντέλο ζούσε στο εξωτερικό, οι δυο τους κρατούσαν μια σχετική επαφή, ενώ από το Σεπτέμβριο που εκείνος επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, κάνουν στενή παρέα» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της Ναταλίας Γερμανού. Κατά τη διάρκεια της βραδιά πάντως, ο ένας έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του άλλου με ιδιαίτερη θέρμη, που κάθε άλλο παρά δύο απλούς φίλους χαρακτηρίζει…

1 σχόλιο:

  1. Αλέξηηηηηη: Άσε τη θείτσα (Ν.Γερμανού) και πιάσε τη γκλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή