Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

Ντούλες: Στόχος μας να εκλεγούν υποψήφιοί μας σε όλη την Αλβανία

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, σε δελτίο τύπου που διένειμε την Πέμπτη αναφέρει ότι το ΚΕΑΔ βρίσκεται σε πολιτική επικοινωνία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά δεν διαπραγματεύεται.


Ο ίδιος προειδοποίησε ότι εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία  για τις εκλογές με το μεγάλο κόμμα των κυβερνητικών δυνάμεων, θα κατέβει μόνο του στις τοπικές εκλογές στις 21 Ιουνίου.

«Βρισκόμαστε σε  πολιτική επικοινωνία, αλλά όχι σε διαπραγματεύσεις με το Σοσιαλιστικό Κόμμα και τα άλλα μέρη της κυβέρνησης, εάν δεν υπάρξει σύγκλιση στους υποψηφίους σε αρκετούς δήμους ή σε όλη τη χώρα, και δεν υπάρχει, τελικά, συμφωνία, θα κατέβουμε μόνο στις εκλογές», είπε ο Ντούλε.

Κατά τη σημερινή ανακοίνωση, ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής, κατηγόρησαν τα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας, το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Δημοκρατικό Κόμμα, ότι έχουν ξεκινήσει προσπάθειες χειραγώγησης των εκλογών.
Η προσπάθεια του Ντούλε είναι να βρίσκονται αντιπρόσωποι του κόμματος σε όλη την επικράτεια και στους 61 δήμους.

«Προσπάθειά μας  είναι να είμαστε παρόντες και στους 61 δήμους, οι οποίοι προκύπτουν από το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη, τουλάχιστον να υπάρχουμε στα δημοτικά συμβούλια», διευκρίνισε ο Βαγγέλης Ντούλε.

--