Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κρήτη: Χειροπέδες σε Αλβανούς ληστές που έβγαλαν μια ολόκληρη περιουσία - 18 χτυπήματα σε τρεις μήνες!

Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά 18 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων καθώς και τρεις υποθέσεις με απόπειρες, εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο...
Κρήτη: Χειροπέδες σε Αλβανούς ληστές που έβγαλαν μια ολόκληρη περιουσία - 18 χτυπήματα σε τρεις μήνες!από αστυνομικούς, μεταξύ αυτών και η «χρυσή» κλοπή από σπίτι στην περιοχή των Βασιλειών, από όπου οι δύο Αλβανοί δράστες, είχαν κλέψει το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο.


Ειδικότερα, στις 24 Μαρτίου, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας ενός 44χρονου και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, φωτογραφική μηχανή και έγγραφα, αδιευκρίνιστης χρηματικής αξίας. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι δυο Αλβανοί, ηλικίας 23 και 27 ετών.

Στη συνέχεια, την 1η Απριλίου το βράδυ στο Ηράκλειο, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Οι δράστες, προκειμένου αποφύγουν τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξαν ταχύτητα, ωστόσο, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 23χρονος και ο 27χρονος, το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 2015 έως και την 25.03.2015, είχαν επιπλέον διαπράξει δεκαεπτά κλοπές- διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής, όλες σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί αφαίρεσαν από σπίτια χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές (φορητό υπολογιστή, τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή) και έγγραφα συνολικής αξίας άνω των 80.000 ευρώ.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου