Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ: Οικοδομείται νέα περίοδος στις σχέσεις τους

Μια νέα περίοδος στις σχέσεις της Αλβανίας με τα Ιόνια Νησιά σηματοδότησαν οι δύο συναντήσεις που είχε ο Περιφερειάρχης Θοδωρής Γαλιατσάτος με τους ομολόγους του σε Αργυρόκαστρο και Αυλώνα. Μέσα σε θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για μια σειρά νέων επαφών που θα οδηγήσουν στην επιλογή προγραμμάτων που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τους πολίτες των συνεργαζόμενων περιφερειών.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Δικτύων Περιφερειών Γιώργος Φοντάνας, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας-Αλβανίας Γ. Κουλούρης και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Τύπου Μαρίνα ΜοσχάτΑπό κοινού συναντήθηκαν με την περιφερειάρχη Αργυροκάστρου Ζαμίρα Ράμι και τους συνεργάτες της, αρμόδιους για τα προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας, μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, του εμπορικού επιμελητηρίου και της διεύθυνσης αρχαιοτήτων.
Τόσο η περιφερειάρχης Αργυροκάστρου όσο και οι συνεργάτες της ευχαρίστησαν την αποστολή της περιφέρειας για τη διάθεση συνεργασίας και δεσμεύτηκαν να υπάρξουν και νέες συναντήσεις προκειμένου να καθοριστεί ένα κοινό πλαίσιο αναπτυξιακών προτάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου