Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Ετμόνντ Γκούρι: Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα

Την Κυριακή 15.3.2015, η Ομοσπονδία των Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδας  πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Ομοσπονδίας.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου της Κυψέλης, υπό την παρουσία εκπροσώπων των αλβανικών συλλόγων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι για την θέση του προέδρου ήταν δύο, ο κ.Ετμόνντ Γκούρι και ο κ.Εντουάρτ Λάκο. Λίγο πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία ο κ.Λάκο δήλωσε την παραίτησή του αφήνοντας έτσι ως μόνο υποψήφιο τον κ.Γκούρι, παρ’ όλα αυτά όμως η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κανονικά, με ήπιους ρυθμούς και διαφάνεια. Αποτέλεσμα  αυτής ήταν η νίκη του κ. Ετμόνντ Γκούρι με 45 ψήφους έναντι των 2 που πήρε ο κ.Λάκο.Ο κ.Γκούρι είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής πανεπιστημίου της Αλβανίας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη του συλλόγου της Λούσνια (Lushnja). Εν έτη 2011-13 έχει διατελέσει  γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας και το 2013 εκλέχθει   για πρώτη φορά πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος. Αυτή λοιπόν ήταν η δεύτερη φορά που ο κ.Γκούρι ήταν υποψήφιος για την θέση του προέδρου όπου και επανεκλέγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου