Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμα πλακώνονται στην Αλβανία. Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου - Δείτε το βίντεο

Ξύλο και… των γονέων «έπεσε» χθες το απόγευμα στην Αλβανία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βλάζνια Σκόδρα-Τίρανα.

Ακόμα πλακώνονται στην ΑλβανίαΌλα ξεκίνησαν με ένα «λάθος» σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. Οι οπαδοί των Τιράνων διαφώνησαν με την απόφαση του διαιτητή στην αρχή του δευτέρου μέρους και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν μπροστά στο πέταλο και οι συμπλοκές άρχισαν. Παρά τα μεμονωμένα επεισόδια και τις ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο το ΠΑΙΧΝΙΔΙ συνεχίστηκε κανονικά μέχρι που τα Τίρανα ισοφάρισαν στην εκπνοή του ματς.

Η απώλεια του τρίποντου, ωστόσο, σε συνδυασμό με την ήδη τεταμένη κατάσταση εκνεύρισε τους οπαδούς των γηπεδούχων που κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους τους.
Τα επεισόδια ήταν πρωτόγνωρα και η έκτασή τους τεράστια. Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως τραυματίστηκαν ο πρόεδρος των Τιράνων, παίκτες της ομάδας, οπαδοί και αστυνομικοί.

Αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι συνεχίζουν να υπάρχουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που η αστυνομία τους έχει περικυκλώσει και τους περιμένει εκτός γηπέδου!

Δείτε το βίντεο: 


4 σχόλια:

  1. Shikoni te vendi juaj si qihen burrat me burra o bastard geigrek....Ju qifsha perendin tuaj e putanat nena qe keni..... ua ka ber ben turku do vi ora qe do u therin si zogjt...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kancer nenes tende...ta shikosh ti dalin zorret na pidhi bastard

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia zoi zoa ! kai etsi tha paraminete ! etsi lei olos o planitis gia esas !!! Den gineste anthropi esis tellos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. derra y thon ne gjermani jo grek.... kurse ne ju therrasim geigrek..se babai jot qiet me burrin e ti...kurse ne te qim nenen tende qe ka kancer.

      Διαγραφή