Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη Σχολικής χρονιάς στο Ελληνοαλβανικό Σχολείο Όμηρος στην Κορυτσά

Για 11η χρονιά το ελληνοαλβανικό Σχολείο Όμηρος στην Κορυτσά υποδέχτηκε με χαρά και πολύ αγάπη, τους μαθητές του, ελληνόπουλα και αλβανόπουλα.
Δάσκαλοι, γονείς και παιδιά συγκεντρωμένοι στην αυλή έμοιαζαν με μία μεγάλη οικογένεια, αντάλλαζαν ευχές και όλοι ήταν χαρούμενοι.
Με μια συνεχόμενη βελτίωση όλων των παραμέτρων της εκπαίδευσης  με στόχο την καλύτερη μόρφωση των παιδιών το Ελληνοαλβανικό Σχολείο Όμηρος αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την μόρφωση τους.
Μια μόρφωση που βασίζεται στις νέες παιδαγωγικές μεθόδους που εφαρμόζονται και στα Σχολεία της Ευρώπης.
Αυτό είναι αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών καθ’ όλα τα χρόνια και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια από την Διευθύντρια κ Ελένη Τούλιου.  Φέτος το σχολείο έχει έναν νέο Διευθυντή τον κ Ζαφείρη Γεωργιάδη ο οποίος ελπίζουμε να ακολουθήσει το παράδειγμα της και με την βοήθεια όλων να οδηγήσει σε ένα ανώτερο επίπεδο το σχολείο.
Φυσικά ένα βασικό ρόλο στην αναβάθμιση του Σχολείου έπαιξε η παρουσία του Γ Π της Ελλάδος κ Ιωάννη Πεδιώτη που εδώ και τρία χρόνια φροντίζει με πολύ αγάπη το σχολείο αλλά και η παρουσία του απαραίτητου Συντονιστή Εκπαίδευσης Ελληνικών Σχολείων Όμηρος τον κ Γιώργο Χρονόπουλο που φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και την μεγάλη προσφορά των εκπαιδευτικών είτε αυτών με απόσπαση είτε των ντόπιων, ομογενών και αλβανών.
Η υπόσχεση που δώσαμε όλοι οι παρόντες στην έναρξη, ήταννα προσφέρουμε με τον τρόπο μας και να δώσουμε ώθηση στην εκπλήρωση των στόχων του σχολείου που είναι η δημιουργία ανθρώπων με την πλήρη έννοια της λέξεως, χωρίς να ξεχάσουμε πως το σχολείο αυτό ανήκει στην ομογένεια και υπηρετεί την ομογένεια, την συνειδησιακή, πολιτιστική, ηθική και εθνική επιβίωσή της   αλλά υπηρετεί και την  ελληνοαλβανική φιλία με τον πολιτισμό που το σχολείο μεταδίδει.
Παραθέτουμε βίντεο και φωτογραφίες για πληρέστερη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου