Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Καταδίωξη Αλβανών στην εθνική οδό

csi2-1024x665Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εξελίχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων και συγκεκριμένα μεταξύ Σαμάρι και Άγιο Στέφανο, καθώς σημειώθηκε καταδίωξη οχήματος από αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr .
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Στις 7:30 το πρωί Ι.Χ. όχημα αντί να σταματήσει στο 99ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. στη θέση “Σαμάρ”ι σε μπλόκο αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί. Φυσικό επακόλουθο να ξεκινήσει μια καταδίωξη και εν τέλει το όχημα να ακινητοποιηθεί σε παράδρομο της εθνικής στον Άγιο Στέφανο.
Σε αυτό επέβαιναν τρεις Αλβανοί που επιχείρησαν να διαφύγουν στα χωράφια. Εν τέλει δύο , ηλικίας 25 και 30 ετών, συνελήφθησαν μετά από το κυνηγητό των αστυνομικών και ο ένας προς το παρόν κρύβεται και αναζητείται.
Όπως αποδείχτηκε οι Αλβανοί είχαν λόγο να θελήσουν να αποφύγουν το μπλόκο. Έιναι παράνομα στη χώρα, σε βάρος του ενός εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για κλοπή και το όχημα ήταν κλεμμένο τη νύχτα από την περιοχή της Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου