Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

"Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Ελληνας".Aνακοίνωση του Πύρρου Δήμα για το επεισόδιο με τον Ν.Μίχο.

Πύρρος Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας ΕλληναςΜε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο. O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν ο Νίκος Μίχος της ΧΑ σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, σηκώθηκε και του φώναξε «μην κάνεις ούτε ένα βήμα παραπέρα».

Τον Νίκο Μίχο συγκράτησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος πιάνοντάς τον από το μπράτσο, του είπε να καθίσει κάτω, γιατί «δεν αξίζει τον κόπο».
Για το θέμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε σχετικά:

«Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι' αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ' ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ...».


8 σχόλια:

  1. apo toude kai pera de tha leme IROAS alla PIRROAS
    BABINIOTI DIORTHOSE TO LEKSIKO SOU
    kalla pou itan xrisavgitis. an eimoun ego tha ta ekana epano mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα τον αρχιβαριστα τον φοβερο.μη σκισεις το καλσονακι αγραμματο κουταβι του συστηματος.κι ο μυλωνας με τους πραματευταδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μη φοβηθηκε τον δημα.απλα το σκεφτικε ποιο ψυχραιμα και εκανε πισω ο μιχος.ο κυρ βολευτης τον καπανταη να τον εκανε οταν εκοβαν την συνταξη των ελληναραδων βορειοηπειρωτων.κανουν ηρωες απο το πουθενα.o tempora omores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eida sti vouli ena prama
    komodia ma kai drama
    me to mixo kai ton pyrro
    pao kai ego na deiro

    kai na leme kai tou stravou to dikeio: o tsatso-mpoullos afou pidikse misi athina de tha eprepe na faei ena ksillo ;
    tora to empedosame: o pyrros einai sti vouli me eidiki apopsoli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tin endoni diamartiria tis eksefrase i DOUROU me epistoli tis sto MIXO opou tou zitouse to logo pou den proxorise se ksillodarmo tou tatsopoullou, dioti opos anefere pontare sto oti meta to ksillo tha ta parei tatso kai tha pidiksei kai tin ali misi athina. etsi tha mporouse na olloklirosei kai afti kai i kostandopoullou kai opoia ali anollokliroti

    emena de me pidikse o tatsopoullos

    me perase syriza
    tzapa to ksiriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RROPT GREKEVE...BASTARDAT E TURKUT...JU KAN QIR NENEN 400 VJET

    ΑπάντησηΔιαγραφή