Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λευτέρης Δημητρίου


Την Πρέβεζα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  Λευτέρης Δημητρίου, το Σάββατο, 3 Μαΐου, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ήπειρο, εν όψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αφού είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο ιστορικό κέντρο της πόλης και να γνωρίσει την περιοχή, μίλησε σε προγραμματισμένη ομιλία στο ξενοδοχείο Preveza City, παρουσία μεταξύ άλλων, του Βουλευτή Πρεβέζης, Δημήτρη Τσουμάνη και στελεχών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Πρέβεζας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Βαγγέλης Ντάκουλας, ο οποίος καλωσόρισε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή στην πόλη και πέρασε το λόγο στον κ. Δημηρίου. 

“Άμα μου δώσετε τη δύναμη, εγώ θα δώσω τη ψυχή μου”, είπε , ο Ηπειρώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Λευτέρης Δημητρίου και δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί, η έδρα του γραφείου του θα βρίσκεται στην Ήπειρο όπως και ότι οι συνεργάτες του θα είναι Ηπειρώτες. Αναφορά επίσης έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Μαΐου για την Ευρωβουλή και τόνισε, επίσης, τη σημασία της συμμετοχής σε αυτές, λέγοντας ότι αυτή τη φορά η επιλογή για το ποίοι θα συμμετέχουν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στους πολίτες.
Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους στην αίθουσα και ευχές προς τον υποψηφίο για καλή επιτυχία στις εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου