Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Λευτέρης Δημητρίου: Επαφές, Συναντήσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες στη Θεσσαλονίκη. ΦΩΤΟ.

Προεκλογική  ομιλία στην "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ" στην Θεσσαλονίκη. 
















 Συνέντευξη στην εκπομπή "Επικαιρότητα" με το δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη ,Πέλλα Τηλεόραση.




Με τον Γενικό Γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρη Βαρτζόπουλο




Στην πλατεία Αριστοτέλους με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη, τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιώργο Ορφανό και Σάββα Αναστασιάδη, τον Γενικό Γραμματέα Υπ Άμυνας Αντώνη Οικονόμου, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Αριστοτέλη Θωμόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Βάκη Φρατζή, τον Ναυτικό πράκτορα Βασίλη Καμπάκη και άλλους καλούς φίλους!




Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου. 
Ενημερώθηκε για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου και ταυτοχρόνως συζήτησε μαζί του τρόπους αποκατάστασης των αδικιών προς τους παλιννοστούντες Πόντιους και Βορειοηπειρώτες!






4 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στο Λευτέρη Δημητρίου και είμαι σίγουρη οτι θα βγει νικητής στον αγώνα που δίνει για να εκπροσωπήσεις επάξια τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό από τα έδρανα της ευρωβουλής. Σ. Μπαρούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μωρή αρβανιτωβλαχα, εσείς πού μάς αποκαλουσαται (ΑΛ ) μέχρι χθες τώρα κόπτεσται για μάς . Στην επιτυχία τρέχετε όλη, στην αποτυχία κρυβεσται .αί να μού χαθηταί, κακό χρόνο να'έχετε...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνομικοί σακάτεψαν Βορειοηπειρώτη
    Χάονας
    Ο Σωτήρης Τσιάκουλης, Βορειοηπειρώτης, 20 χρόνων, οδηγούσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ένα μηχανάκι. Αλλά δεν είχε δίπλωμα. Οταν πέρασε δίπλα από ένα μπλόκο φοβήθηκε και πάτησε γκάζι.

    Σύμφωνα με μια μαρτυρία, περίπου... εβδομήντα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και Ζητάδες τον καταδίωξαν και προς δόξαν της Ελληνικής Αστυνομίας τον σταμάτησαν στον Γέρακα. Αντί να τον συλλάβουν, όταν διαπίστωσαν πως έχουν να κάνουν με «Αλβανό» έπεσαν πάνω του με γροθιές και κλοτσιές.

    Το θύμα νοσηλεύεται με πολλά τραύματα -φρουρούμενο- στον «Ευαγγελισμό». Ο δικηγόρος του, Σπύρος Ζούμπος, που μας έκανε την καταγγελία, μας είπε πως η μητέρα του ανέφερε πως παρ' ότι ήταν τραυματισμένος οι «ράμπο» επέμεναν να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

    Ο νεαρός μάλλον απέφυγε το χειρότερο, αλλά νοσηλεύεται σε άθλια κατάσταση. Η Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να μας απαντήσει για το τι ακριβώς συνέβη. Και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το τι προτίθεται να κάνει γι' αυτή την ομαδική βιαιοπραγία αστυνομικών μέσα σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, στην οποία θα επανέλθουμε.

    Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του himara.gr

    Πάρε θέση βουρκάρι για το γεγονός αυτό και βγες να το καταγγείλεις ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή