Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Θεσπρωτία: Οι Αλβανοί δραπέτες είχαν βασανίσει και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - ''Με χτυπούσαν αλύπητα''!

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρήκε τους δραπέτες μέσα στο σπίτι του, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε...

H δολοφονική συμμορία του Σινάνι που οργάνωσε από τις φυλακές Τρικάλων την κινηματογραφική απόδραση του Κόλα και των «συντρόφων» του, τον Αύγουστο του 2006 είχε κρατήσει όμηρο και είχε βασανίσει μέσα στο πατρικό του σπίτι στην επαρχία Φιλιάτων των Ελληνοαλβανικών συνόρων, τον Γιάννη Τζώρτζη, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 

''Με βασάνιζαν αφού δεν πίστευαν ότι είχα μόνο 160€''
Ο πολιτικός και δημοσιογράφος, είχε μεταβεί στην Ηγουμενίτσα και όταν επέστρεψε στο σπίτι του βρήκε τρεις από τους δράστες καθισμένους στον καναπέ να τον περιμένουν. Ο Γιάννης Τζώρτζης αποκαλύπτει στο crimesonair, πως ο Σινάνι που σκοτώθηκε με τον ανιψιό του πριν λίγες ημέρες στην Κόνσικα Φωκίδας, τον βασάνισε και τον έδεσε πισθάγκωνα σε μια ξύλινη καρέκλα για να τον κάνει να ομολογήσει αν και που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Θα πέθαινα και δεν θα καταλάβαινε κανείς τίποτα'' λέει ο κ. Τζώρτης που ζει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζει: ''Με χτυπούσε ο Σινάνι με την λαβή του όπλου του στο κεφάλι, δεν μπορούσε να χωνέψει πως είχα μόνο 160 ευρώ στο σπίτι. Όταν έφυγαν πήραν ένα δίκανο του πατέρα μου αλλά και το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό μου, μάρκας Saab''.

''Με έδεσαν και με κλείδωσαν στο σπίτι μου''
''Το χειρότερο όμως ήταν που με κλείδωσαν δεμένο στην καρέκλα μέσα στο σπίτι. Σέρνοντας έφτασα μέχρι το σταθερό τηλέφωνο, έριξα με το πρόσωπο το ακουστικό στο τραπέζι και με το πιγούνι μπόρεσα και σχημάτισα το «100» και φώναζα ποιος είμαι και που με χουν δεμένο'' 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου