Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κάνουν "φύλλο και φτερό" τα κρησφύγετα των δραπετών!!!

Ο Ιλίρ Κούπα γνωρίζει καλά την περιοχή.
Στο Άνω Ζάλογγο των Ιωαννίνων, βρέθηκε το κρησφύγετο του διαβόητου κακοποιού Μαριάν Κόλα καθώς και του συνεργού του Ιλίρ Κούπα, σε σπίτι όπου ο ιδιοκτήτης ζει μόνιμα στην Αθήνα. Από τα ευρήματα όπως το φαγητό που βρήκαν, οι αστυνομικοί έβγαλαν το συμπέρασμα πως αυτή ήταν η τελευταία τους κρυψώνα πριν πέσει στην θανατηφόρα ενέδρα της ΕΚΑΜ ο Κόλα στη Βροσίνα Ιωαννίνων.

Μέσα στο σπίτι, βρέθηκαν αποτυπώματα και των δυο Αλβανών που ταυτοποιήθηκαν από την δακτυλοσκοπική εξέταση.

Βρήκε νέο καταφύγιο
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ,ο ασύλληπτοςΙλίρ Κούπα μετά την συμπλοκή με την ΕΚΑΜ και το θάνατο του Κόλα,βρήκε προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι στο Πολύδροσο(Βλαχώρι) Θεσπρωτίας,είτε περπατώντας από το μονοπάτι της Πλακωτής(απόσταση 1 ώρα και 10 λεπτά),είτε περπατώντας δίπλα από τις όχθες του ποταμού Καλαμά(απόσταση περίπου μισή ώρα)και εγκατέλειψε το κρησφύγετο του,λίγες ώρες πριν την έρευνα των αστυνομικών.Ήδη,έχει κληθεί από την Αθήνα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού,προκειμένου να βοηθήσει τους αστυνομικούς στις έρευνες.

Γνώστης της περιοχής
Ωστόσο,οι επιτελείς της αστυνομίας,δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους,μιας και όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής του Ζαλόγγου, ο Ιλίρ Κούπα γνωρίζει την περιοχή, καθώς -όπως υποστηρίζουν- παλαιότερα είχε δουλέψει εκεί για 3 χρόνια ως βοσκός!Κάτι το οποίο, δυσχεραίνει το έργο τους...



epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου