Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Μπερίσα και Ξέρας εγκαινιάζουν το δρόμο Λόγγο - Κοσσιοβίτσα. VIDEO

Ο Ξέρας το 'πε και το 'κανε. Έφτιαξε το δρόμο στους Κοσσιοβιτσινούς.
Μπερίσα: Ψηφίστε το Σ. Ξέρα,τον άνθρωπό σας!


Σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Μπερίσα , με τον Υπουργό Εργασίας κ. Σπύρο Ξέρα από τη Δερβιτσάνη της Κ. Δερόπολης,  εγκαινίασε το δρόμο Λόγγο - Κοσσιοβίτσα στην επαρχία Άνω Δερόπολης, 5,3 χλμ μήκος  με χρηματοδότηση 85 εκατομμύρια λεκ μεγάλο μέρος του αλβανικού κράτους. Επίσης ασφαλτοστρώθηκε και ο δρόμος που συνδέει την Κοσσιοβίτσα με τα ελληνικά σύνορα περίπου 270 μέτρα, καθώς φτιάχτηκαν και τρεις μικρές γέφυρες του χωριού αυτού.


Κάτοικος της Κοσσιοβίτσας δήλωσε ότι "εσείς μας υποσχεθήκατε πριν 4 χρόνια ότι θα μας φτιάχνατε το δρόμο και ότι θα ερχόσασταν ο ίδιος στα εγκαίνια και να που το έργο είναι πραγματικότητα κι εσείς επίσης βρίσκεστε εδώ.Φοβόμασταν μήπως δεν ερχόσασταν γιατί άλλοι πολιτικοί  μας έχουν κοροϊδέψει για ολόκληρες δεκαετίες."


May-20-17-0-40foto3Ο κ. Μπερίσα στην Κοσσιοβίτσα συναντήθηκε με κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα. "Η Κοσσιοβίτσα είναι ένα θαυμάσιο τουριστικό χωριό για να επισκεφθεί κανείς " δήλωσε ο πρωθυπουργός, εξαίροντας το εξαιρετικό τοπίο που προσφέρει το χωριό, το οποίο έχει ήδη γίνει  πιο εύκολα προσβάσιμο με το δρόμο που εγκαινιάσαμε. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι τα νέα οδικά έργα θα πρέπει να επεκταθούν  σε όλα τα χωριά της περιοχής, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί η φυσική ομορφιά και οι τουριστικές δυνατότητές τους.Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε επίσης νέες επενδύσεις σε όλους τους τομείς, τη γεωργία, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, κλπ., θα παρέχονται κατά την επόμενη τετραετία , στην Κοσσιοβίτσα, στο Αργυρόκαστρο και το νότο γενικότερα. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους δημότες να εμπιστεύονται τους εκπροσώπους τους, τον  κ. Σπύρο Ξέρα, ως δικηγόρος και αντάξιος υπερασπιστής  των συμφερόντων τους. 

7 σχόλια:

  1. Γνωρίζεται αν ο Ντούλες θα εγκαινιάσει κανένα έργο θα κόψει καμία κορδέλα η θα κόψει μόνο το λαιμό του απ τον Βούρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tosa xronia sto boyrko boyleftis, as bgei kapoios na ,mas pei ti ekana o doules gi ayto ton kosmo?me ti moutra ksanakatebainei kai zitaei tin psifo tou boyrkari?na paei sti dropoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto agapitoi dixnei pos oi boyrkisioi den einai toso ftinoi na poylithoyn etsi opos eseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηρίζετε μονίμως έναν συμφεροντολόγο που κοιτάζει μονο το βόλεμά του... ξυμνήστε!!! να στηρίζετε αυτούς που κάνουν το καλό στον τόπο σας και όχι αυτούς που λένε λόγια... Φανταστείτε ο τύπος αυτός να ήταν στην κυβέρνηση... θα σας μούντζωνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο πιο γρήγορα θα διώξουμε το Ντούλε, τόσο πιο γρήγορα θα πάρει ανάσα ο τόπος, τόσο πιο γρήγορα θα χειραφετηθεί ο Βούρκος και θα προκόψει ο βορειοηπειρωτικός ελληνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσεξατε τις πινακιδες του οτι δεν εχουν γραφτει και στα Ελληνικα,ΓΙΑΤΙ??? Πηπως επρεπε να γραφτουν μονο στα ΕΛΛηνικα??????? Η μηπως θελουν αλβανοποιησουν και εμας εκει πανω???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή