Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Μπερίσα και Ξέρας εγκαινιάζουν το δρόμο Λόγγο - Κοσσιοβίτσα. VIDEO

Ο Ξέρας το 'πε και το 'κανε. Έφτιαξε το δρόμο στους Κοσσιοβιτσινούς.
Μπερίσα: Ψηφίστε το Σ. Ξέρα,τον άνθρωπό σας!


Σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Μπερίσα , με τον Υπουργό Εργασίας κ. Σπύρο Ξέρα από τη Δερβιτσάνη της Κ. Δερόπολης,  εγκαινίασε το δρόμο Λόγγο - Κοσσιοβίτσα στην επαρχία Άνω Δερόπολης, 5,3 χλμ μήκος  με χρηματοδότηση 85 εκατομμύρια λεκ μεγάλο μέρος του αλβανικού κράτους. Επίσης ασφαλτοστρώθηκε και ο δρόμος που συνδέει την Κοσσιοβίτσα με τα ελληνικά σύνορα περίπου 270 μέτρα, καθώς φτιάχτηκαν και τρεις μικρές γέφυρες του χωριού αυτού.


Κάτοικος της Κοσσιοβίτσας δήλωσε ότι "εσείς μας υποσχεθήκατε πριν 4 χρόνια ότι θα μας φτιάχνατε το δρόμο και ότι θα ερχόσασταν ο ίδιος στα εγκαίνια και να που το έργο είναι πραγματικότητα κι εσείς επίσης βρίσκεστε εδώ.Φοβόμασταν μήπως δεν ερχόσασταν γιατί άλλοι πολιτικοί  μας έχουν κοροϊδέψει για ολόκληρες δεκαετίες."


May-20-17-0-40foto3Ο κ. Μπερίσα στην Κοσσιοβίτσα συναντήθηκε με κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα. "Η Κοσσιοβίτσα είναι ένα θαυμάσιο τουριστικό χωριό για να επισκεφθεί κανείς " δήλωσε ο πρωθυπουργός, εξαίροντας το εξαιρετικό τοπίο που προσφέρει το χωριό, το οποίο έχει ήδη γίνει  πιο εύκολα προσβάσιμο με το δρόμο που εγκαινιάσαμε. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι τα νέα οδικά έργα θα πρέπει να επεκταθούν  σε όλα τα χωριά της περιοχής, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί η φυσική ομορφιά και οι τουριστικές δυνατότητές τους.Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε επίσης νέες επενδύσεις σε όλους τους τομείς, τη γεωργία, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, κλπ., θα παρέχονται κατά την επόμενη τετραετία , στην Κοσσιοβίτσα, στο Αργυρόκαστρο και το νότο γενικότερα. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους δημότες να εμπιστεύονται τους εκπροσώπους τους, τον  κ. Σπύρο Ξέρα, ως δικηγόρος και αντάξιος υπερασπιστής  των συμφερόντων τους.