Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Ιράν προς Αλβανία: Επικίνδυνοι οι Μουτζαχεντίν Χαλκ που βάζετε στη χώρα σας


Η Τεχεράνη προειδοποίησε τα Τίρανα, μετά την υποδοχή των 14 πρώτων από τα 210 μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, ότι η απόφαση αυτή θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια της χώρας.
 

Όπως μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων «Fars News», μέλος του ιρανικού Κοινοβουλίου προειδοποίησε τα Τίρανα για την παρουσία των μελών της οργάνωσης αυτής η οποία θεωρείται ως αντιπολίτευση του καθεστώτος του Αχμαντινετζάντ στο Ιράν.

«Η κυβέρνηση της Αλβανίας θα πρέπει να αποφύγει να επαναλάβει το ίδιο λάθος που έκαναν άλλες χώρες όσον αφορά την υποδοχή των μελών της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ, διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και ολόκληρης της περιοχής», δήλωσε το μέλος του ιρανικού Κοινοβουλίου. 

Πριν από δύο ημέρες έφθασε στην Αλβανία η πρώτη ομάδα των 14 από τα 210 μέλη της οργάνωσης. Περίπου 3.000 μέλη της οργάνωσης ζουν σε ένα αμερικανικό στρατόπεδο στο Ιράκ και για λόγους ασφαλείας θα μεταφερθούν σε διάφορες χώρες με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του ΟΗΕ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου