Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Διάλεξε Αλβανία, ο Κάτσε.

Απέδωσε καρπούς το πρέσινγκ της αλβανικής ομοσπονδίας προς τον Έργκους Κάτσε, ο οποίος αποφάσισε να αγωνιστεί στην Αλβανία και να απορρίψει την πρόταση της ΕΠΟ.

«Διάλεξε Αλβανία ο Κάτσε»Μεγάλο ήταν το δίλημμα του Έργκους Κάτσε, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα παίξει στην εθνική Ελλάδας ή εκείνη της Αλβανίας.


Την απάντηση έχει η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Panorama», η οποία αναφέρει πως δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ από τους παράγοντες της χώρας.

Μάλιστα, ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζιοβάνι ντε Μπιάζι, και μίλησε με τον 20χρονο χαφ του ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Αλβανοί πρότειναν και χρηματικό μπόνους στον νεαρό μέσο για να πειστεί, όμως εκείνος δεν το δέχθηκε. Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να πει «ναι» στην αλβανική πρόταση και να απορρίψει την ελληνική.

Όλα δείχνουν ότι το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στο σημαντικό για την Αλβανία με τη Νορβηγία (στις 07/06), κόντρα στην οποία θα παλέψει για να αυξήσει τις πιθανότητές της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου