Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Ντούλες δε συμμαχεί με τον Κίτσιο, επιλέγει το Ράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αλβανικά ΜΜΕ, ο κ. Ντούλες αναμένεται σήμερα να προσχωρήσει στον αριστερό προεκλογικό συνασπισμό όπου ηγείται ο Ράμα του ΣΚ.
Μη σας φαίνεται τίποτα περίεργο, είναι σύνηθες φαινόμενο από τη μεριά του Ντούλε, όταν βλέπει προεκλογικά κάποιο Κόμμα να έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης να γαντζώνεται πίσω του.

Το ίδιο έκανε πριν μερικά χρόνια με το ΔΚ, το ίδιο κάνει και τώρα με το ΣΚ.
Στο βωμό του κομματικού συμφέροντος και της εκλογής του ως βουλευτής στο αλβανικό κοινοβούλιο, θυσιάζει ότι συνεπάγεται για Βόρειο Ήπειρο και Βορειοηπειρωτικό.
Γιατί άραγε, δεν προτίμησε τη Συμμαχία Ελλήνων με το ΕΕΜΜ του κ. Κίτσιου;
Μόνο που δεν έβγαλαν τα χαντζάρια οι ΚΕΑΔ-ιτες πριν 3 βδομάδες όταν έμαθαν ότι ο κ. Ράμα είχε συνάντηση με τον Κίτσιο του ΕΕΜΜ. Δείτε τι έγραφαν: "Αυτοί στο ΕΕΜΜ δεν έχουν καμιά συναίσθηση των κινδύνων που δημιουργούν ή μεγαλώνουν με τις πράξεις τους εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Διότι τη ζημιά που κάνουν με τέτοιες απερισκεψίες την πληρώνει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στους κόλπους του  οποίου κάθε φορά θα βρεθούν δυστυχώς φυγόμαχοι. Ο Ράμα έχει την αίσθηση ότι έκανε το μεγάλο κόλπο τόσο με τη συμφωνία που έκλεισε με τον Κίτσο, όσο και αυτή με το Μουστάκη της κίνησης των Βλάχων της Κεντρικής Αλβανίας.
Το τι όμως έχει να πετύχει μένει να αποδειχτεί στην πορεία. Ως αρχή όμως ισχύει ότι όποιος αναμιγνύεται και προκαλεί διασπάσεις δεν το πάει μακριά το παιχνίδι."
Να δούμε τι έχουν να πούνε τώρα;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου