Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δεν πρέπει να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια. Αγώνας για τις Συντάξεις μέχρι τελικής δικαίωσης

15 μελής Επιτροπή Βορειοηπειρωτών θα συντονίζει τον αγώνα για τις συντάξεις του ΟΓΑ.
Εκπρόσωποι Βορειοηπειρωτικών φορέων, συλλόγων, σωματείων,  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ελλάδα, των δύο Ελληνικών κομμάτων ΚΕΑΔ και ΕΕΜΜ, της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και δεκάδες συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στην αίθουσα "Δαίδαλος"  του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου για να συζητήσουν για το θέμα που προέκυψε με τη διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ στους συνταξιούχους Βορειοηπειρώτες.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης κ. Γ. Τζιομάκας έκανε μια μικρή ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι Βορειοηπειρώτες από δω και στο εξής, για να διεκδικήσουν δυναμικά την επαναφορά της σύνταξης.
Η κα Η. Κίκη αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα συναντήσεις, επαφές και δράσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Ομογενών για τις συντάξεις.
Και οι δύο ομιλητές εν τέλη κατέληξαν ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή των συντάξεων είναι μεγάλο και εγκληματικό για τους Βορειοηπειρώτες γι αυτό χρειάζεται συνεχής αγώνας μέχρι τη δικαίωση.
Όπως σε κάθε εκδήλωση Βορειοηπειρωτών και στη σημερινή δεν έλειψαν οι λογομαχίες, οι παρεξηγήσεις και οι κάθε είδους αναφορές άσχετες με το κεντρικό θέμα, από αυτούς που πήραν το λόγο για συζήτηση .
Αποφασίστηκε στο τέλος της συνάντησης να προταθεί και να δημιουργηθεί μια 15 μελής Ομάδα  που θα καλύπτει και γεωγραφικά και κοινωνικά όλους τους Βορειοηπειρώτες κι αυτή θα είναι που θα συντονίζει τον αγώνα από δω και στο εξής ξεκινώντας από το αυριανό συλλαλητήριο στις 5 μ.μ έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου