Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Με τις συκοφαντίες της η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία δεν μπορεί να πλήξει την περηφάνεια των Βορειοηπειρωτών

Μακάρι ο Μπερίσα να χρηματοδοτούσε τον αγώνα για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, γιατί τότε θα τον είχαμε ανακηρύξει εθνικό ήρωα.
Συνεχίζει το βιολί της η γνωστή πλέον Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, η ανθελληνική οργάνωση, η εθνικιστική αλβανική συμμαχία που χρηματοδοτείται από τους Τούρκους που έχει βάλει σκοπό της ύπαρξής της να βρίζει και να συκοφαντεί ότι ελληνικό κινείται και υπάρχει στην Αλβανία και όχι μόνο.

Οι τρόποι που χρησιμοποιεί είναι πολλοί και ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δημοσιεύσει από το ιστόλογιό μας.
Ένας από αυτούς είναι και ο προχθεσινός όπου η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κατέθεσε  ενώπιον του γενικού εισαγγελέα Αντριατίκ Λάλα, δικογραφία σύμφωνα με την οποία ισχυρίζονται ότι ο Σαλί Μπερίσα χρηματοδοτεί έλληνες Βορειοηπειρώτες για την "Κίνηση για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και για την Μεγάλη Ελλάδα". Εκλογές έρχονται τον Ιούνιο και ξεκινήσανε σα λυσσασμένα σκυλιά να επιτίθενται σε όλους και σε όλα, αλλά πιο πολλοί στους έλληνες βουλευτές και πολιτικούς.
Απεναντί τους έχουν τη Χρυσή Αυγή και ως εθνικιστική οργάνωση δεν μπορεί να χωνέψει ότι κάποτε η Βόρειος Ήπειρος ήταν αυτόνομη.
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι στην Αλβανία υπάρχουν πάνω από 400.000 χιλιάδες έλληνες Βορειοηπειρώτες.
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι Έλληνας υπουργός στην αλβανική κυβέρνηση βγαίνει και μιλάει ανοιχτά για Βόρειο Ήπειρο, για δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και για ελληνισμό στη Β. ΄Ηπειρο.
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι Έλληνες βουλευτές του αλβανικού κοινοβουλίου παραβρίσκονται στις 28 Οκτώβρη σε εκδηλώσεις να τιμήσουν τον ένδοξο αγώνα των Ελλήνων στον πόλεμο του 40.
Κι επειδή όλα αυτά στους αλβανούς εθνικιστές κάθονται στο λαιμό, συκοφαντούν τους βουλευτές μας και τους συνδέουν με ότι αυτοί μισούν ή δε θέλουν, ή ακόμα το θεωρούν εξτρεμιστικό η κακό για τα συμφέροντα της Αλβανίας.
Σε αυτό το παιχνίδι μπλέκουν και τη Χρυσή Αυγή που μάχεται για το Βορειοηπειρωτικό και ακόμα τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας για 2 λόγους:
Πρώτον επειδή θέλουν να του μειώσουν τα ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές και δεύτερον επειδή στην κυβέρνησή του έχει Έλληνες μειονοτικούς.
Φτάσανε στο σημείο να κατηγορούνε νέους Βορειοηπειρώτες ότι είναι ιδρυτές του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία και τον Υπουργό Εργασίας ότι χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Μπερίσα για να υλοποιήσει το όνειρό του για την ανεξαρτητοποίηση της Βορείου Ηπείρου.
Μακάρι όλα αυτά να ήταν αληθινά, γιατί η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου έχει υπογραφεί και από την Αλβανία στην Κέρκυρα, μακάρι ο Μπερίσα να ήταν αυτός που χρηματοδοτεί κάτι τέτοιο, γιατί τότε όλοι οι Βορειοηπειρώτες θα τον είχαμε ανακηρύξει εθνικό ήρωα....αλλά δεν είναι έτσι.
Γιατί όλα αυτά είναι παραμύθια της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, που με αυτό τον τρόπο νομίζει ότι θα πλήξει την περηφάνια των Βορειοηπειρωτών

3 σχόλια:

  1. fotia kai tsekouri stoys albanous ethnikistes..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re...gia ton Kalivioti pou einai ypallilos tou Ksera oute kouventa?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σκασετε να βγαλετε τη χολη.....δεν θα μαθετε ποτε τιποτα γιατι ετσι γουσταρουμε...αντε ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή